The Miracle Men

The Miracle Men

The Miracle Men består av magikerne Jon Ensor og Paul Martin og har stått på scenen og underholdt på utallige arrangement med stor suksess. NYHETEN er at du nå kan booke de til sammen!

Du kan forvente deg mirakuløs underholdning med humor, mentalisme og magi du ikke trodde var mulig. «The Miracle Men» gjør alle sine innslag på engelsk, forvent deg skarp britisk humor tilpasset det norske publikum, herlig engasjement og overnaturlige krefter, alt presentert i en lekker underholdnings-pakke.

Du kan for et eksempel benytte duoen som konferansier gjennom kvelden hvor de allerede under aperitiffen går rundt og gjør «close up» blant gjestene. Deretter har de den røde tråden gjennom kvelden, kan introdusere, gjerne et innslag etter middag og plutselig kan du «risikere» og se magikerne på ditt bord mellom rettene, magi på nær hold!

The Miracle Men kan også bookes som et reint innslag etter middag på 20 til 30 minutter eller kun «close up» om det er det som passer inn til ditt neste event. Mulighetene er mange og vi bistår gjerne i prosessen med å finne rett format til ditt arrangement!

Dette er ARTISTER I VERDENSKLASSE! Jon og Paul har opptrådt jevnlig ved norske firmaarrangementer gjennom de siste 8 årene, og er blant de mest populære entertainerne i i landet. De har også underholdt høyt profilerte internasjonale kunder, kongelige familier, sportssuperstjerner og filmstjerner. Du er garantert førsteklasses underholdning hver gang.

Topp Arrangement har benyttet Jon og Paul til utallige arrangement til stor suksess hver eneste gang. Dette kan trygt anbefales, uansett format på ditt arrangement!

Ta kontakt for booking.