The Miracle Men

«The Miracle Men» gjør alle sine innslag på engelsk, herlig engasjement og overnaturlige krefter, alt presentert i en lekker underholdnings-pakke.

Send en uforpliktende forespørsel på The Miracle Men!

Om The Miracle Men

Dette er ARTISTER I VERDENSKLASSE! Jon og Paul har opptrådt jevnlig ved norske firmaarrangementer gjennom de siste 10 årene, og er blant de mest populære entertainerne i landet. Du får en kveld du og dine gjester sent vil glemme.

Jon Ensor og Paul Martin er begge fra UK, men er tilpasset det norske næringslivet. Jon er bosatt i Norge og snakker flytende norsk, men i sine opptredener gjør han kun engelsk. Paul Martin er fortsatt bosatt i England, men har gjort utallige firmajobber i Norge og kjenner også den norske kulturen vel så godt som de fleste nordmenn.

Man får stor valuta ved å booke Miracle Men, de er både konferansier hvor de leder kvelden, gjør showinnslag fra scenen, er morsommere enn de fleste standupkomikere og som en ekstra bonus gjør de closeup / nærtryllinng gjennom kvelden.

De har også underholdt høyt profilerte internasjonale kunder, kongelige familier, sportssuperstjerner og filmstjerner. Du er garantert førsteklasses mirakuløs underholdning med humor, mentalisme  og  magi du ikke trodde var mulig.

En typisk kveld med Miracle Men ser slik ut:

Closeup / nærtrylling:
Allerede under aperitiff er duoen med på å skape god stemning, de går rundt og gjør nærtrylling blant gjestene som alltid skaper smil og latter. De vil også gjennom kvelden gå rundt på bordene slik at man får oppleve magien og det uforlikeligere rett foran øynene sine.

Før hovedrett:
Når folk har satt seg til bord setter de stemningen 10 minutter fra scenen, de kan også introdusere eventuelle talere og ta menypresentasjonen.

Etter hovedrett:
Når middagen er unnagjort og middagen ryddet inn er det klart for sceneshow og løpet av de neste 25 til 30 minuttene får man oppleve magiske triks, morsomme historier og standup og en rekke andre uforglemmelige øyeblikk.

På slutten av desserten:
På slutten av desserten er det klart for siste innslag fra scenen, her kommer det et finalenummer på rundt 10 minutter som avslutter den offisielle delen av kvelden. Er det livemusikk videre kan de selvsagt introdusere kveldens DJ eller band.

Video av Jon Ensor

Video av Paul Martin

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!