Kjøkkensjefen Bruce

Dette er en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens morsomste, rareste og kuleste kjøkkensjef. En original idé og et av Norges mest populære middagsinnslag hvor alle garantert blir lurt trill rundt.

Send en uforpliktende forespørsel på Kjøkkensjefen Bruce!

Om Kjøkkensjefen Bruce

Allerede fra aperitiffen viser “kjøkkensjef Bruce” seg i lokalet for den observante gjest. For å få en troverdig karakter starter han alltid rolig, til han har gjestene i sine hule hånd. Utover kvelden får man oppleve og høre merkelige ting med en god dose humor og sjarme.

Om konseptet: 

Det er først etter at gjestene har satt seg, fått noe godt i glasset og ordet blir overlatt til kjøkkensjefen – at showet starter. Den sjarmerende norsk-amerikaneren får den umiddelbare oppmerksomhet når han forteller om seg selv, og latteren sitter løst allerede fra første stund. “Bruce” går blant annet gjennom menypresentasjonen, praktisk som røykeområder og nødutganger – kvelden har startet og forretten kan severes.

Middagen rekker aldri å bli kjedelig – etter forrett er han tilbake på scenen for å sjekke stemningen i noen minutter hvor han også kan introdusere talere eller annet internt som skal skje.

Mot slutten av hovedretten kupper han scenen med humor og det hele avsluttes med at han klipper sjefens slips i to – til stor forundring blant gjestene.

Når hovedretten er ryddet inn er “Bruce” tilbake for å sjekke stemningen. Han forteller et lite eventyr og på slutten av denne sekvensen avslører han for gjestene at “Bruce” faktisk ikke er kjøkkensjef, men en innleid komiker. Det er ingen tvil om hva som blir “snakkisen” utover kvelden.

En kveld med skjult teater er en annerledes form for humor med stor suksess og gode tilbakemeldinger fra gjestene.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!