Grim Moberg

Grim Moberg formidler på en svært morsom måte og med bøttevis med energi. Kan både kjøre innslag og konferansier jobber hvor han holder den røde tråden gjenno kvelden til topp stemning.

Send en uforpliktende forespørsel på Grim Moberg!

Om Grim Moberg

Bosatt i Bergen, har Grim gjestet hovedstaden mange ganger de siste årene, og hans fargerike vesen er blitt godt mottatt av både vestlendinger og østlendinger. Det er ingen grenser hva han finner på å snakke om.

Han kan det ene øyeblikket snakke om samlivsproblemer, og imitere rare slektninger, så ta for seg politikk og harselering av kommersielle medier. At man ikke vet helt hvor man har denne fyren, er det som gjerne skiller han ut.

Teatererfaringen er tydelig i hans standuprutiner, da han gjerne er innom en rekke roller i løpet av få minutter. Dette gjør Grim også svært interessant som konferansier, da han i sine karakterer er lett å like og har bred apell.

Den kav bergenske vossingen har en utrolig scenesjarm, utstråling og tilstedeværelse.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!