Grim Moberg

grimm

Grim Moberg formidler på en svært morsom måte og med bøttevis med energi.

Grim Moberg kom til verden i 1979, men sier han minnes 70-tallet som det beste tiåret så langt. “70-tallet var en rolig tid, hvor alt gikk min vei. Allerede januar 1981 begynte nedgangen, da gjorde han fra seg på bestefaren sin nye Tanbergforsterker. Radio har aldri blitt det samme.”

Bosatt i Bergen, har Grim gjestet hovedstaden mange ganger de siste årene, og hans fargerike vesen er blitt godt mottatt av både vestlendinger og østlendinger. Det er ingen grenser hva han finner på å snakke om.

Han kan det ene øyeblikket snakke om samlivsproblemer, og imitere rare slektninger, så ta for seg politikk og harselering av kommersielle medier. At man ikke vet helt hvor man har denne fyren, er det som gjerne skiller han ut.

Grim har lang erfaring fra teaterscenen før han debuterte med stand up i 2007. “Jeg fant arbeidet med teater og roller nokså krevende, da man gjerne bruker mye energi på å bli et med karakteren jeg hadde. Mange mennesker er avhengig av at du er tilstede over lang tid, hvis ikke kommer produksjonen i fare.

Teatererfaringen er tydelig i hans standuprutiner, da han gjerne er innom en rekke roller i løpet av få minutter. Dette gjør Grim også svært interessant som konferansier, da han i sine karakterer er lett å like og har bred apell.

Den kav bergenske vossingen har en utrolig scenesjarm, utstråling og tilstedeværelse.

Video

 

Kategori