Christian Mikkelsen

En av landets morsomste og mest spennende humortalent!

Send en uforpliktende forespørsel på Christian Mikkelsen!

Om Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen er ett av landets morsomste og mest spennende humortalent! Med en rekke TV-opptredener og sceneshow har han rukket å etablere seg som en komiker med sjarm, fantastiske parodier og enormt scenetekke.

Han ble nominert til publikumsprisen «Årets morsomste på TV» under Humorprisen 2020, 2021 og 2022. I 2016 vant han Komiprisen for «Årets gjennombrudd». Og Humorprisen for «Årets humorprogram» i 2019.

Mikkelsen var fast del av komikerne i «Underholdningsavdelingen» på NRK. Og har sammen med Martin Beyer-Olsen laget en rekke humorprogrammer som «Martin og Mikkelsen», «Strømmeland» og «Verdens minste kommentatorboks».

Han har opptil flere ganger gjestet tv-programmet «Latter Live» på NRK. Hatt gjesteopptreden på «Side om side» (NRK) og vært deltaker på «Ikke lov å le på hytta» (VGTV 2022).

Han er også en av grunnleggerne av improvisasjonsteatergruppa Bare Moro Impro (BMI). De satt opp sceneshowet «Verdens Beste Show» på Latter i 2019.

Booker man Christian Mikkelsen som humorinnslag eller konferansier kan man forvente en morsom kveld med smart og morsom standup i tillegg til fantastiske parodier.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!