Cécile Moroni

Et av Norges nye stjerneskudd på komikerhimmelen som leverer standup om sitt møte med Norge og kulturforskjeller som passer til ethvert arrangement.

Send en uforpliktende forespørsel på Cécile Moroni!

Om Cécile Moroni

Cécile Moroni er en fransk-norsk komiker som har hatt stor suksess som stand up-komiker og hun har regelmessig stand up-shows på de største scenene i Norge. Hun har også vært gjest på scenen med internasjonale komikerstjerner og har blant annet varmet opp for Alan Carr, Nate Bargatze, Jim Gaffigan, TJ Miller.

Hun er født og oppvokst i Paris , men har siden 2010 vært bosatt i Norge. På standupscenen skildrer hun sitt møte med norsk arbeidskultur, likestilling, vaffelfredag og stusser over hva i alle dager er det som skjer på julebord.

Céciles talent er litt som mange norske bedrifter; meget allsidig og satt sammen av mange nasjonaliteter. Det norsk-franske humor-stjerneskuddet ble raskt plukket opp fra de mindre humorklubbene i Oslo til å spille på de større scenene, enten alene, eller sammen med internasjonale stjerner.

Nå har også næringslivet også oppdaget hvordan hennes humor og med bred erfaring fra klassisk stand up, som vert for show og arrangementer og med en bakgrunn fra improvisasjonsteater, historiefortelling og teater er det bare å glede seg.

Cécile opptrer på norsk, engelsk eller fransk, enten det er snakk om et standupinnslag eller konferansier oppdrag.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!