Francois Sibbald

Francois Sibbald er en av Norges desidert beste humorister og konferansierer som har utviklet en rekke morsomme karakterer.

Send en uforpliktende forespørsel på Francois Sibbald!

Om Francois Sibbald

Han har fra 1999 jobbet innen showbiz på fulltid og er et sikkert ess å trekke frem på ditt neste arrangement. Han snakker flytende norsk, nederlandsk, engelsk, tysk og er meget habil i Fransk. Hans valg om å holde seg unna rampelyset for å bevare mystikken rundt sitt figurgalleri har resultert i at han nå gjennomsnittlig gjennomfører 150 arrangementer i året.

Francois kan benyttes som kveldens konferansier til middagen eller som et underholdningsinnslag.  Vi garanterer god latter og en minnerik kveld. Nedenfor står det info rundt noen av konseptene som har ført til stor suksess mange ganger.

Kokken Pablo:

Har blitt en kjent og kjær skikkelse som fungerer utmerket som underholdningsinnslag eller konferansier gjennom middagen. På sin gebrokne spansk-engelsk har denne kokken sjarmert tusenvis av publikummere i en årrekke. Gjestene blir overrasket over den morsomme kokken som presenterer menyen og krydrer middagen med sine artige fortellinger gjennom måltidet med innslag mellom rettene og småprat med gjestene ved bordene.

Før dessert fremfører Pablo et stand up nummer på 15-20 minutter hvor han avslører sin identitet. Først da forstår majoriteten av gjestene at kokken egentlig var komiker.

Dette er kun et forslag på hvordan kokken Pablo kan gjøre din middag underholdende og overraskende. Vi skreddersyr løsninger fra arrangement til arrangement.
En helaften med kokken Pablo er annerledes, humoristisk og gir underholdning under hele middagen.

Øvrig:

Kokken Pablo er bare et av mange konsepter/karakterer Francois tilbyr, vi kan blant annet nevne:

–        Gamblers Night med Tony Montana i beste Las Vegas stil
–        Hit Factory med After Show Party
–        Talkshow I beste Skavlan eller Letterman stil.
–        1001 natt tilsier en mystisk og eksotisk kveld med inspirasjon fra det fjerne Østen
–        Oscar Award Night, hvor du kan bli en av stjernene!

Visste du at Francois også er en dyktig og meget ettertraktet foredragsholder som kan benyttes til selve konferansen på dagtid? Les mer under foredragsholdere.

Ta kontakt for mer info og booking av Francois Sibbald.

 

Francois Sibbald

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!