Lisa Tønne

Lisa Tønne har etablert seg til å bli en av de store stjernene her til lands. Dette er absolutt en av Norges morsomste kvinner og må oppleves!

Send en uforpliktende forespørsel på Lisa Tønne!

Om Lisa Tønne

Hun er allsidig som komiker, skuespiller, revy og musikkartist, programleder og konferansier.Hun trollbinder publikum hver gang, er uredd, spontan, kjapp i replikkene og har en usedvanlig evne til å harselere med det meste.

Lisa Tønne er tildelt en rekke priser som: årets nykommer under komiprisen i 2002, årets kvinnelige artist revy / komedie under komiprisen i 20015 og nominert til Gullruten i 2005, samt fikk publikumsprisen i samme år.

Hun er allsidig noe hennes merittliste viser, vi nevner blant annet: karakteren Ali Reza, gjort en rekke sommershow, vært deltaer i «Camp Senkveld» på TV2, programleder i «Norske Talenter» var med i «Mitt Dansecrew» og hatt stor suksess med showet «Tusvik og Tønne skammer seg».

Lisa fungerer optimalt med tanke på både innslag og konferansier, visste du at du også kan booke henne med hennes dansecrew for å få musikalske innslag gjennom kvelden i tillegg.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!