Lars Berrum

Dette er en original, spontan, ekte og energisk, men først og fremst en fantastisk morsom standupkomiker.

Send en uforpliktende forespørsel på Lars Berrum!

Om Lars Berrum

Lars er en av de mest innovative standupkomikerne vi har i Norge. Siden starten av karrieren er han blitt kalt absurd og nyskapende samtidig har han etablert seg som en trygg og morsom publikumsfavoritt.

Lars debuterte nylig med sitt første soloshow ”Tuttifruttiland” på Nieu Scene og det settes stadig opp nye ekstraforestillinger etter hvert som flere og flere får øynene opp for denne geniale mannen.

Berrum er utdannet sykepleier og forteller stadig vekk om morsomme erfaringer fra studietiden og arbeidslivet fra scenen. For tiden er han aktuell med showet «Søster Lars», som med masse humor og gode poenger beskriver hvordan det er å være sykepleier i dagens helse-Norge.

Han har også massiv radio- og TV-erfaring blant annet fra “Boller og Burritos” på P3, ”Radio Buvik” på P2, samt “Berrum og Beyer” og «Norske Fordommer» på NRK1.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!