Kveldens hovmester

Kveldens hovmester

Kveldens hovmester er skjult teater med komikeren Mads Hadler.

Uten at gjestene veit noe menger Mads som spiller hovmester seg med de andre servitørene.

I starten er han nokså rolig, men etter hvert blir han mer og mer vimsete. Kanskje flørter han med damene, nipper til vinen eller mister ting. Som kveldens hovmester vil han også ønske velkommen, ta menypresentasjon og fortelle litt om maten. Komikeren trekker seg etter hvert diskret tilbake og dukker opp igjen på scenen etter middagen er ferdig.

Fra hans debut på scenen som revyartist i studentmiljøet i Trondheim høsten 2000, har Mads elsket å underholde sitt publikum. Denne interessen har medført flere revyer – både som skuespiller, tekstforfatter og instruktør. Barneteater, såpeoperaer, skjult teater og selvsagt stand-up.

Allsidigheten gir Mads et bredt spekter å spille på, alltid med hensikten til å jage frem latteren til gjestene. Bit deg merke i komikeren, du kommer garantert til å le mer av han. Hvis du ikke har opplevd Mads Hadler er det på tide!

Dette nye stjerneskuddet leverer mengder av selvironi, presis timing og en inderlig evne til å gi av seg selv. Mads har de siste årene for alvor satt foten ned på norske humorscener og har ingen planer om å flytte den.

For booking av Mads Hadler, ta kontakt med Topp Arrangement.