Kveldens hovmester

Kveldens hovmester blir spilt av komiker Mads Hadler. Den fargerike og sprudlende Hovmesteren mingler med gjestene fra aperitiffen og gjennom middagen og skaper latte brøl og begeistring, og det som skulle være en vanlig dag på jobben for Sindre handler til slutt bare om hans inderlige ønske om å lage den mest unike kvelden de noensinne har opplevd.

Send en uforpliktende forespørsel på Kveldens hovmester!

Om Kveldens hovmester

I starten er han nokså anonym og vanlig men etter hvert blir han mer og mer vimsete og trygg på at her er det plass til han og hans i overkant tydelige personlighet. Han flørter, masserer og shower uten at det tilsynelatende går ut over hovmesterjobben. Og når han først er i gang, hvorfor ikke ta litt ansvar og ønske velkommen, ta menypresentasjonen og fortelle litt om de fantastiske fasilitetene stedet har.

Komikeren trekker seg etter hvert diskret tilbake og dukker opp igjen på scenen etter middagen. Her avsløres det at gjestene har blitt lurt og Mads holder et avsluttende standupinnslag.

Allsidigheten gir Mads et bredt spekter å spille på, alltid med hensikten til å jage frem latteren til gjestene. Bit deg merke i komikeren, du kommer garantert til å le mer av han. Hvis du ikke har opplevd Mads Hadler er det på tide!

Denne erfarne komikeren leverer mengder av selvironi, presis timing og en inderlig evne til å gi av seg selv. Mads har de siste årene for alvor satt foten ned på norske humorscener og har ingen planer om å flytte den.

Topp Arrangement er ditt eventbyrå og totalleverandør innen sosiale event

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!