Terje Sporsem

Terje Sporsem er en av Norges desidert mest populære komikere. Man får historier, standup, humor og musikalsk satt sammen til en kjekk kveld.

Send en uforpliktende forespørsel på Terje Sporsem!

Om Terje Sporsem

Som stand up komiker kan han kjøre rein stand up eller han kan benyttes som kveldens konferansier og underholder. Man skal ikke se helt bort fra at han tar frem gitaren og synger en sang eller 3. Terje er allsidig og kan benyttes i de fleste sammenhenger.

De siste 13 årene har han imponert for mange publikum med kjappe replikker og parodier. Det er ikke alle som vinner hver gang, men det kan man si Terje gjør. Han har gjort mange show og sist var det forestillingen krig som høstet gode kritikker.

Opprinnelig er han fra Ålesund, bosatt i Oslo og gjør underholdning rundt omkring i hele Norge. Han debuterte som komiker i 1996 og har siden den gang vært programleder for Grip mikrofonen og skaperen. Han har vært deltager i skal vi danse, lagkaptein i humorprogrammet 9 av 19 nordmenn og stemmen hans har du helt sikkert hørt i P4.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!