Nils Ingar Aadne

Nilsi har hundrevis av stand-up opptrender bak seg, både på klubber til større scener. Han er en komiker brukes svært mye både til humorinnslag og konferansier i diverse anledninger hos næringslivet.

Send en uforpliktende forespørsel på Nils Ingar Aadne!

Om Nils Ingar Aadne

Stand-Up-artist, komiker, skuespiller, programleder. Kjært barn har mange navn. Det kjennetegner også Nils-Ingar som komiker, morsom, variert, overraskende og en fyr som treffer bredt med humoren sin.

Siden han begynte med standup i 2003 har han blitt en av norges mest brukte og profilerte komikere. Med over tusen show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komipris.

Nils-Ingar tilpasser alltid showet til sitt publikum. Det spiller ingen rolle om det 30 eller 3000 i publikum, eller om det er markedsførere eller truckførere.
Han kan både gjør humorinnslag på 20 minutter til full kveld som konferansier.

Nils-Ingar kommer fra en liten plass som heter Andebu og debuterte på stand-up scenen i 2003, og har siden 2006 hatt standup som sitt levebrød. Latteren kommer tett når Nils-Ingar setter i gang med et overraskende myndig stemmeleie.

Bilde

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!