Nils Ingar Aadne

Nils Ingar Aadne

VG utnevnte ham til det nye komikernavnet i 2006, og de hadde rett. Nils Ingar skulle vise seg å være den fødte standupkomiker, sin unge alder til tross. Nå kan du oppleve ham på ditt arrangement!

Nils-Ingar har etter hvert blitt et etablert navn på den norske stand-up scenen. I 2010 var han en del av stand up-forestillingen «Julelatter 2010», sammen med Dagfinn Lyngbø, Are Kalvø og Anne-Kat. Hærland, en forestilling som var nominert i fire katergorier under Komiprisen 2011.

Nils-Ingar vant prisen «Årets Gjennombrudd» for sin innsats i denne forestillingen.
I 2011 gjorde han seg også synlig på TV. Han var fast medlem i ”Komiker i arbeid” på TV2, og han gjestet ”Roast” på TV Norge. I 2012 blir han å se med diverse sprell på Senkveld hver fredag.

Nils-Ingar kommer fra en liten plass som heter Andebu og debuterte på stand-up scenen i 2003, og har siden 2006 hatt standup som sitt levebrød. Med et observant øye gjør han dagliglivet til et komisk vanvidd. Situasjoner du kjenner og historier du ikke kjenner blir delt med et publikum han på alle måter inkluderer i showet sitt. Latteren kommer tett når Nils-Ingar setter i gang med et overraskende myndig stemmeleie.

Han har hundrevis av stand-up opptrender bak seg, både på klubber, større scener og ikke minst i privat regi. Nils-Ingar er en komiker brukes svært mye både til humorinnslag og konferansier i diverse anledninger hos næringslivet.
VGs anmelder sa blant annet dette etter Julelatter2010 ”Også er det Nils Ingar Aadne da, som jeg litt urettferdig har kalt nykommer. Han har strengt tatt holdt det gående, i full fart, siden 2003 – men i dette laget er han ferskingen. Det skulle man knapt tro. Aadnes komiske univers spinner rundt eget liv, slik det gjerne gjør i stand-up-verdenen, men han er hverken pinlig utleverende eller påtrengende privat.”
Ta kontakt for booking av Nils Ingar Aadne

Kategori