Dag Sørås

Radikal. Hardtslående. Ironisk. Kunnskapsrik. Utfordrende. Nominert til Stå Opp-Prisen 2007. Tildelt prisen for Årets Nykommer under Komiprisen samme år.

Send en uforpliktende forespørsel på Dag Sørås!

Om Dag Sørås

Dag Sørås prøvde seg første gang på stand-up scenen i 2002, i et siste desperate forsøk på å fange interessen til ei dame han likte.

Planen virket. Siden da har han blitt anerkjent som en av de mest nyskapende og produktive komikerne her til lands, noe som har gitt han Komiprisen for årets nykommer i 2007, samt tre nominasjoner til bransjens egen Stå Opp-pris.

Kjennetegnet for nordlendingens humor er først og fremst brutal ærlighet, enten det kommer til hans syn på seg selv eller verden rundt seg.

Dagsaktuelt og samfunnsrefsende materiale blandes sammen med observasjoner om alt fra egen psyke til familielivet, og selv om dette ikke nødvendigvis er humor som treffer alle, så er det desto mer givende for de som blir med inn i hans univers.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!