Rune Andersen

Rune ny

Rune Andersen kjenner ingen grenser. Det finnes ikke én person han ikke klarer å parodiere med usedvanlig innlevelse, presisjon og brodd. Har du ikke opplevd hans mange personligheter ennå, er det på tide!

Andersen leverer hardtsparkende, satirisk og intelligent humor. Han er en komiker med lang erfaring og stor rutine. Noe som gir seg utslag i hans evne til å glede publikum så godt. Hans fantastiske evne til å treffe med perfekte ord eller uttrykk akkurat på sekundet har gjort ham til en mester på presisjon. Bare et hevet øyenbryn kan være nok for at krampelatteren begynner å rulle. Likevel skal det være sagt at det nok er mer til det enn som så – Rune er mer enn en mann med riktige evner, han er helt enkelt selve definisjonen på humor. Likevel har han en fantastisk evne til å forandre seg på en ubeskrivelig måte. Når han først går inn for å imitere noen er det ikke bare stemmen som er gjenkjennende. Også bevegelser og kroppsholdning.

Med årelang erfaring fra TV, radio og flere kritikerroste forestillinger på samvittigheten kan ingen i dette landet, som Rune Andersen, holde en hel rundebordskonferanse gående. Eller en komplett pressekonferanse, en Dagsrevy fra ende til annen, toppmøter fra de internasjonale toppmøter – helt på egen hånd. Det handler ikke bare om stemmer, skjønt det kan leveres lytefritt. Men, like mye skikkelser, tendenser og karikaturer. Kort sagt: Et hav av personligheter i én og samme person. Det er så korrekt at det nesten er skremmende!

Ta kontakt for booking av Rune Andersen

Kategori