Rune Andersen

En av Norges mest ettertraktede komikere leder kvelden på en utmerket måte med humoristiske fortellinger, parodier og musikalske innslag.

Send en uforpliktende forespørsel på Rune Andersen!

Om Rune Andersen

Rune Andersen leverer hardtsparkende, satirisk og intelligent humor. Han er en komiker med lang erfaring og stor rutine. Noe som gir seg utslag i hans evne til å glede publikum så godt.

Hans fantastiske evne til å treffe med perfekte ord eller uttrykk akkurat på sekundet har gjort ham til en mester på presisjon.

Bare et hevet øyenbryn kan være nok for at krampelatteren begynner å rulle. Likevel skal det være sagt at det nok er mer til det enn som så – Rune er mer enn en mann med riktige evner, han er helt enkelt selve definisjonen på humor.

Når han først går inn for å imitere noen er det ikke bare stemmen som er gjenkjennende. Også bevegelser og kroppsholdning. Kanskje får du oppleve både Hellstrøm og selve Kongen gjennom kvelden ogsp

Med årelang erfaring fra TV, radio og flere kritikerroste forestillinger på samvittigheten, samt utallige show og jobber for næringslivet er Rune blant de fremste komikerne vi har.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!