Hans Morten Hansen

Hans Morten Hansen har vunnet en rekke priser som Norges beste stand-upkomiker og leverer alltid fjellstøtt fra scenen, uten unntak.

Send en uforpliktende forespørsel på Hans Morten Hansen!

Om Hans Morten Hansen

Hans Morten Hansen regnes som en av Norges morsomste standupkomikere! Hansen er tilbakelent, avslappet og serverer sitt budskap på en unik måte. Han debuterte på humorfestivalen i 1993 og har siden 1995 levd av humor og underholdning.

Han har hatt verdensrekord i antall timer stand up med over 38 timer i strekk. Med sin folkelige fremtoning er komikeren fra Stavanger blir ettertraktet i hele Norges land.

Hans Morten er et sikkert kort og kjøre på ditt arrangement, uansett publikum blir dette garantert en stor suksess. Komikeren kan brukes i de fleste anledninger løpet av kvelden, enten som konferansier eller med et innslag etter middag.

I tillegg til firmajobber har han også satt opp ulike forestillinger gjennom de siste årene som har fått gode terningkast der han har turnert rundt i de største byene til de mindre stedene.

For booking av Hans Morten Hansen, ta kontakt med oss.

 

Video

 

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!