Torfinn Nag

Torfinn Nag

Torfinn Nag har bakgrunn som skuespiller, men har flere strenger å spille på.

De siste årene har Torfinn spilt i «Festen» på Rogaland Teater, «Evig ung», «Ajax før jul», «Det smedle på Skansen», «Maktå på Straen», «Rålls te fjells» og «20 års jubileumsrevy» i Stavangeren.

Men i tillegg til teater og revyer gjør også Torfinn ulike firmajobber. Han kan enten komme inn med et innslag på 25 mellom hoved rett og dessert eller være med gjennom kvelden som konferansier hvor han syr den røde tråden på kvelden inkludert underholdning underveis.

På firma jobber kan det hende du opplever noe av dette:

Stand up og historier, selvølgelig! 
– om hemmeligheter og ville episoder fra teaterscenen. Om kollegaen som var så full at han gikk i pausen, om han som hadde så mange damer at han ble kretsmester i sidesprang, eller han som var så dårlig; søkte jobb på tre teatre, og fikk avslag fra fem. (Se videosnutt nederst av siden)

Bror te halle byn
– sangen handler om en mann som vil finne seg en dame. Men det viser seg at faren har vært mye rundt med trekkspillet i sin ungdom, så alle damene han møter er han bror til. Han går fortvilet til sin mor og ber om råd, og moren har en lur løsning… Det er et kokoliolei-kor i sangen. Hvis noen i firma har lyst å være med å synge, kan de høre på sangen på Spotify og bli med på sangen. Det kan bli veldig løye.

Teatersport
– publikum skriver substantiver på lapper. Torfinn improviserer frem en historie hvor substantivene blir brukt. Hysterisk.

Sang te de nygifte
– av Ajax. En spenstig historie om et bryllup hvor alle sangene handler om at brudgommen knuste ei ruda på Kampen, og at bruden spiste vinabrødskalkar bak naboens trapp. Alle sangene går på Bamsefar.

Lunsj
-sangen handler om en bankraner som ikke finner seg i å bli arrestert. Han har jo lunsjpause, og forlanger at politiet respekterer det. Politiet respekterer det, men… Hi hi.

Video

 

Ta kontakt for booking av Torfinn Nag

Kategori