Rune Bjerga

Rune Bjerga

Rune Bjerga er blitt en av vestlandets mest populære og etterspurte komikere. Han setter opp egne show og gjør jobber for næringslivet året rundt. Visste du at Rune Bjerga fortsatt er den eneste komikeren i Norge som stiller med landets suverent beste lattergaranti! Dersom du ikke ler får du pengene tilbake!

Han har en positiv utstråling og har alltid den gode publikumskontakten. Han har lynkjappe replikker, herlig presisjon og treffende spøker og fortellinger om alt mellom himmel og jord. Før enhver jobb er det fint med info om kunde og arrangementet slik at Rune skreddersyr sitt opplegg etter kundens ønske.

Med Rune får du en dreven, kvikk og meget morsom komiker som tar opp tema som vi alle kjenner oss godt igjen i. Rune passer på alle type arenaer og gir alltid 100 prosent av seg selv. Hans siste «onemanshow «Jøye meg» ble en stor suksess og er til nå sett av over 10000 publikummere.

Stavanger Aftenblad sier følgende om Rune:
«Han er ikke «nå-må-jeg-være-morsom»-anstrengt i ett sekund. Det er en befrielse, for da slipper vi å le på dugnad. Han framfører alt med største selvfølgelighet, helt naturlig, som om han består av 78 prosent vann og resten vitser.» (Leif Tore Lindø – Stavanger Aftenblad)

Rune er an allrounder, han kan både benyttes som underholdningsinnslag, konferansier, TV reklame og holder dessuten foredrag.

Kategori