Paul Martin

Paul Martin har underholdt publikum med standup og magi rundt i verden de siste femten årene. Paul spiller på de mest eksklusive arrangementer fra sør til nord. Han kjenner godt til den norske kulturen etter utallige jobber i Norge hvert år.

Send en uforpliktende forespørsel på Paul Martin!

Om Paul Martin

Han er en favoritt av mange kjendiser, Premier League fotballspillere, blue chip selskaper og er en av de få utvalgte tryllekunstnere i verden til å utføre magi på Highgrove for HKH Prins Charles & Camilla, hertuginnen av Cornwall, og ved Sandhurst for HKH Prins William og Kate Middleton.

Paul fungerer godt som kveldens konferansier, han gjør både magiske ting fra scenen og får alltid gjestene til å le. I tillegg er et av hans spesialområder close up magi som vil si at han går rundt og gjør nærmagi under aperitiff samt på bordene mellom rettene. Paul skaper alltid masse latter i salen og er faktisk morsommere enn mange komikere.

Som medlem av den verdensberømte Magic Circle, er Paul en master magiker og tankeleser. Hans personlighet sørger for at alle har en flott tid, full av moro og underholdning, og det er derfor hans klienter komme tilbake igjen og igjen. Hans publikum er ikke bare overrasket, men blir ofte stående og le mens ber om mer.

En typisk kveld med Paul som konferansier vil si 10 minutter når gjestene har satt seg, her setter han stemningen og kan ta praktisk info som meny og introdusere talere. Etter middag kjører han scene show på 20 minutter før han har et finalenummer etter dessert på 10 minutter. I tillegg gjør han nærmagi under aperitiffen og rundt på bordene gjennom middagen.

Video

 

 

 

 

 

 

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!