Paul Martin

Paul Martin

Paul Martin har underholdt publikum med standup og magi rundt i verden de siste femten årene.

Paul spiller på de mest eksklusive arrangementer fra sør til nord. Han er en favoritt av mange kjendiser, Premier League fotballspillere, blue chip selskaper og er en av de få utvalgte tryllekunstnere i verden til å utføre magi på Highgrove for HKH Prins Charles & Camilla, hertuginnen av Cornwall, og ved Sandhurst for HKH Prins William og Kate Middleton.

Som medlem av den verdensberømte Magic Circle, er Paul en master magiker og tankeleser. Hans personlighet sørger for at alle har en flott tid, full av moro og underholdning, og det er derfor hans klienter komme tilbake igjen og igjen. Hans publikum er ikke bare overrasket, men blir ofte stående og le mens ber om mer.

Paul fungerer godt som kveldens konferansier, han gjør både magiske ting fra scenen og får alltid gjestene til å le. I tillegg er et av hans spesialområder close up magi som vil si at han går rundt og gjør nærmagi under aperitiff samt på bordene mellom rettene.

Hans første arrangement for Topp Arrangement var et VIP arrangement i Florø av alle steder. Paul bor i England, men på et lite blunk er han plutselig i Norge, husk han er faktisk en magiker!

Ta kontakt for booking av Paul Martin.