Jan Rune Holdhus

Jan Rune Holdhus

Komikeren Jan Rune Holdhus fra Sandnes er den fødte entertainer som med sin frekkhet vil gi deg latter og valuta for hvert minutt han står på scenen. Jan Rune elsker å bruke ordet “fabulous” og det er nettopp det han er, han er helt fantastisk!

Komikeren slo gjennom etter at han var med i NRK programmet “Den norske Humor torsdag” hvor han gikk nesten helt til topps. Dommerne sa at de likte at Holdhus spilte på at han var kommet ut av skapet og at han annet spilte på dette. Harald Eie som var en av dommerne sa at Jan Rune hat en bra framtid som standupkomiker, og er morsom.  Harald Eie hadde rette i at Jan Rune ville få en bra framtid som komiker og han har siden den gang stått på scenen og bidratt til at ulike arrangement har fått mye “lott og løye”.

Kort fortalt er Jan Rune:  Sprudlende, inkluderende som leverer variert materiale med en løssluppen og ironisk sjarm. Sammen med gitarist komplimenterer han tekstene sine med musikk og sang. Jan Rune spiller på å engasjere og begeistre sitt publikum med underfundige skildringer hva angår det meste man opplever i hverdagen.

Jan Rune gjør også engelsk standup hvis det kreves. Ingen unntak vil en selvskreven sang til ditt firma alltid være suksess, hva er vel ikke en kveld uten litt opera og rock and roll?

Se video her:

 

Ta kontakt for booking.

Kategori