Jan Rune Holdhus

Komikeren fra Sandnes er den fødte entertainer som med sin frekkhet vil gi deg latter og valuta for hvert minutt han står på scenen. Nå kan du også booke inn "June Kommune" som har gjort stor suksess digitalt og med sin soloforestilling.

Send en uforpliktende forespørsel på Jan Rune Holdhus!

Om Jan Rune Holdhus

Jan Rune elsker å bruke ordet “fabulous” og det er nettopp det han er, han er helt fantastisk! Kort fortalt er Jan Rune:  Sprudlende, inkluderende som leverer variert materiale med en løssluppen og ironisk sjarm.

Sammen med gitarist eller pianist komplimenterer han tekstene sine med musikk og sang. Jan Rune spiller på å engasjere og begeistre sitt publikum med underfundige skildringer hva angår det meste man opplever i hverdagen.

Han har høstet stor suksess med rollefiguren «June Kommune» som er serviceleder i sin egne kommune. Rollefiguren gikk viralt og ble så populært at det ble satt opp en egen forestilling i Stavangeren som den siste tiden har solgt til fulle saler og mange ekstraforestillinger.  

Jan Rune kan bookes alene, med musiker eller med et lite crew av musikere og artister og gjøre et lite dinnershow til ditt neste event. Mulighetene er mange og Jan Rune kan komme med et standupinnslag på 20 minutter til å sette opp forestillinger med skreddersøm. 

Ta kontakt for booking av jan Rune Holdhus! Hva er vel ikke en kveld uten litt opera og rock and roll? Ingen unntak vil en selvskreven sang til ditt firma alltid være suksess.

June Kommune

 

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!