Jon Ensor

Den internasjonale entertaineren fra Oxford i England flyttet til Norge i 2008 og har i en årrekke opptrådt for næringslivet både i inn- og utland. Med herlige triks fremført med sjarme og humor anbefales Jon på det varmeste. Dette er en av de mest solgte entertainerne vi formidler og det ikke uten grunn!

Send en uforpliktende forespørsel på Jon Ensor!

Om Jon Ensor

Jon sine opptredener er på engelsk, han er meget populær i England hvor han har opptrådt både for kongelige og Hollywood stjerner. Han er også med på mange av de mest eksklusive arrangementene verden over.

En magisk kveld med Jon Ensor

Når gjestene ankommer til aperitiff går Jon Ensor å gjør “close up” det vil si nær-trylling som skaper god stemning allerede fra gjestene ankommer.

Når gjestene har satt seg har Jon rundt 10 minutters innslag fra scenen hvor han setter stemningen. Han tar menypresentasjon og introduserer kanskje Daglig Leder for velkomsttalen og hvem veit kanskje har Jon et lite triks på laget med sjefen hvor han tryller frem et glass Champagne.

Mellom rettene går Jon fra bord til bord og gjør mer Close Up og dette er noe som virkelig blir satt pris på. Jon er dreven og veit nøyaktig når tid han skal gå på de ulike bordene, type bordene som sist får servert mat får ofte besøk først osv.

Etter middag er Jon tilbake på scenen. Da er det klart for et 20 minutters shownummer. Dette imponerer og ikke minst skaper masse latter, i tillegg til magiker vil vi si han er blant de bedre til å skape den ene latterbølgen etter den andre.

Når desserten er ferdig avslutter Jon med å takke for kvelden. Kanskje får man et lite avslutningsnummer hvor han for et eksempel får et bord til å sveve i luften. Ingen kan helt vite hva som skjer når Jon Ensor kommer på besøk til ditt neste firma arrangement.

 

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!