Tommy Steine

En av Norges desidert mest kjente og populære komikere. Med mer enn 15 års erfaring som komiker, skuespiller, sanger, programleder og foredragsholder har han stått på scenen til stor suksess gang på gang.

Send en uforpliktende forespørsel på Tommy Steine!

Om Tommy Steine

Han har gjort mer enn 2.000 LIVE-forestillinger, skrevet og spilt i syv helaftens show og laget mer enn 100 radio program. Til sammen har over 75 millioner TV-seere har sett han, vært nominert til gullruten hele to ganger og tidligere også nominert til årets komiker.

Tommys spesialitet og store fortrinn er hans allsidige talent og sin helt spesielle evne til å tilpasse seg sitt publikum. Han skreddersyr innholdet i sin opptreden til enhver anledning og målgruppe.

Kanskje Tommy står for underholdningen på ditt neste arrangement ? Så fall vil ditt firma få et stand up show som er fartsfylt, uten dødpunkt og en garantert suksess. Tommy er  klar for humor og musikk godt blandet sammen til en kveld du seint vil glemme.

Tommy kan også fungere som kveldens konferansier som står for deler hele underholdningen gjennom kvelden.

Tommy har også eget band som består av kremen av det norske musikere innehar med et stort repertoar. Bandet serverer også dansbar musikk og topp stemning utover kvelden og natten om ønskelig.

Ta kontakt med oss for booking av Tommy Steine.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!