Øyvind Loven

Øyvind Loven har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands, helt siden 1995 har han fått publikum til å le! Med stor entusiasme og presisjon vet han å servere de riktige poengene til de riktige anledningene.

Send en uforpliktende forespørsel på Øyvind Loven!

Om Øyvind Loven

Med så mange års sceneerfaring har han utviklet en særegen stil som ingen andre kommer i nærheten av, han har også vunnet beste standupkomiker under komiprisen. Hans detaljerte utredninger om familiens hagefester, campingliv, båtmennesker, hylende damer i høye hæler eller en av hans fortreffelige parodier på f.eks. Rolv Wesenlund.

Loven har en unik evne til å fange hele forsamlingen, på tvers av alder, kjønn og bakgrunn. Unge som voksne faller alltid for hans særegne, spisse og velformulerte humor. Som en av landets mest foretrukkende firmaunderholdere, har han et hundretalls nærringslivsarrangementer i inn- og utland, som konferansier, skuespiller og standupkomiker bak seg.

Han har også bred erfaring fra både tv og radio og har siden 2009 ledet suksesshowet “Morgenklubben med Loven & co” på Radio Norge. En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide!

Skjult teater

Loven gjør også skjult teater som sitt alias Carsten Sullu. Hans spesialitet er kelner rollen som garantert får gjestene til å snakke sammen og lure på hvem denne vimsekoppen er for en.

Han menger seg med de andre kelnerne og i starten er han nokså rolig. Etterhvert blir han mer og mer vimsete, mister ting, nipper til vinen, flørter med damene etc.. Han er med og serverer i 45 – 60 minutter før han diskret trekker seg tilbake.

Når gjestene begynner å bli ferdige med middagen går en fra bedriften opp og tar ordet og sier noe slikt som “dere har vel lagt merke til den ene servitøren her i kveld…han er en av Norges mest brukte stand up komikere… ta vel i mot Øyvind Loven!” .

Deretter holder han et 15 – 20 minutters stand up show. Denne pakken anbefales på det aller varmeste!

Ta kontakt for booking av Øyvind Loven.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!