Vidar Davidsen kaller seg Motivator & Trener og dere vil raskt forstå hvorfor! Han er en engasjert og tilpasningsdyktig foredragsholder og konferansier, som til daglig jobber med ledertrening, teamutvikling og prestasjons-heving.

Om Teamutvikling og motivator -Vidar Davidsen

Inspirasjon og underholdning eller faglig og personlig påfyll? Eller passende blanding? DU som oppdragsgiver bestemmer. Vidar tar en samtale med dere og skreddersyr foredraget til målgruppen i forhold til utfordringene deres, slik at han kan inspirere, bygge stolthet og gi mestringsfølelse hos de som hører på.

Vidar har vært en populær foredragsholder i snart 20 år og har et stort spenn i temaer innenfor
– Ledelse og teamutvikling.
– Han snakker gjerne om kulturbygging, feedback og prestasjonsheving.
– Eller kanskje dere vil kjenne på «Inches Speech» – om marginene som avgjør!
– Om hvordan vi får alle med på endringene som stadig kommer.
– Og hva vi bør gjøre når vi vil bygge slagkraftige og robuste team?
– Om effektivisering av ledergruppen.
– Hvordan får medarbeiderne de lederne de fortjener, og hvordan får lederne de medarbeiderne de fortjener?
– Eller høre om kommunikasjonsfeller som skaper konflikter?

Mulighetene er mange – dette skreddersøm, ikke standard foredrag. Du kan få et foredrag på 1-2 timer til opplegg over flere dager.

Davidsen jobber med endringsprosesser, leder- og teamutviklingsprosesser i nasjonale og internasjonale selskaper og er sparringspartner for ledere i forbindelse med prestasjonsheving og endring.

I sin konsulentvirksomhet har han trent ledergrupper og bistått i utviklingsprosesser innen mange ulike bransjer: olje, produksjon, finans, retail, salg, helse, IT, dagligvarer, byggevarer, Kriminalomsorgen, Politiet, m.fl.

Han spilte 46 landskamper i fotball og er Vålerengas mestvinnende person gjennom tidene. Han trente i mange år toppklubbene Vålerenga, Strømsgodset og Lyn, og vet hva det vil si å levere under press.

Vidar er utdannet fysioterapeut, har mellomfag i pedagogikk og UEFAs høyeste trenerutdanning. Du kjenner han sikkert også som ekspertkommentator for Viasat i Champions League siden 1997.

Vidar er selvutnevnt «vestlandsambassadør» med lisens til å snakke pent om både Vestlandsfanden og den vakre bygda Berle ytterst i Nordfjord. I tillegg har han dusinvis av fotballskrøner på lur…

Video

Miracle