Ingenting er umulig – Malin Arntsen

Malin Arntsen sa opp jobben på sykehjemmet og startet for seg selv på en liten øy med 200 fastboende, Malin ser nemlig muligheter der andre bare ser sauemøkk.

Send en uforpliktende forespørsel på Ingenting er umulig – Malin Arntsen!

Om Ingenting er umulig – Malin Arntsen

Malin kommer fra en liten øy i havgapet som heter Rødøy uten for Svartisen på Helgelandskysten. Her er det kun 2 kilometer vei med 200 innbyggere, men  allikevel er det over 25.000 besøkende i sesongen på grunn av Malin.

Malin har en enorm arbeidskapasitet og i kombinasjon med at hun har evner til å gjøre gull av gråstein har hun hatt en enorm suksess og fått til bærekraftig virksomhet på Rødøy. Hun har realisert det ene prosjektet etter det andre, nå hat hun til og med egen kosmetikkolleksjon og siker mot Hollywood.

Gjennom foredraget får du høre om hvordan hun forvandlet en slitt klokkergård til ei perle av en restaurant med overnatting og du får høre om hvordan hun sparket liv i et lokalsamfunn i forfall til aktivitet og optimisme rundt seg.

Med flere næringspriser, samt vunnet prisen Årets Nordlending for fu gjennom foredraget høre om et spennende møte med en kvinne som rett og slett er ustoppelig!
Gled deg til et fyrverkeri på scenen med humor og en fortellekunst de fleste kan misunne henne. En fantastisk historiefortelling med mye humor og sjarme.

La deg bli inspirert av kvinnen som sier at alt er mulig!

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!