Harald Ellingsen er en kar som er høyt og lavt til enhver tid og har ulike humorforedrag som han også kan tilpasse til ditt firma

Om Hva er vitsen med humor – Harald Ellingsen

Hva er vitsen med humor ? Det kan Harald fortelle deg i sitt foredrag. Det er nødvendig og nyttig med humor både i arbeidslivet, i det private og i organisasjoner. Men bruk av humor er ikke farlig, det er den positive humoren som gir oss arbeidsglede og skaper samhold.

Foredraget omhandler blant annet
–        Hva er egentlig humor og hva brukes den til ?
–        Forskjellen på positiv og negativ humor
–        Humor i arbeidslivet og organisasjonen
–        betydning av humor for vår helse
–        Arbeidsglede og humor

Foredraget er utmerket som avbrekk i en tung kursdag, eller hvorfor ikke som en perfekt start på teambuildingsdagen.

Foredrag 2 “I de vanskelig tidene”:

Dette foredraget anbefales i de «vanskelig tidene» når markedet er ustabilt, når det er fare for permisjoner eller når man står midt oppe i en runde med oppsigelser.

Vi vet at humor og latter er godt for oss. Både på jobb og privat gir den positive humoren samhold og arbeidsglede. Men dette glemmer vi ofte når det butter i mot, når krav om lønnsomhet og effektivitet stiger, og omstillinger er nødvendige.

“Hva er vitsen med humor” er et nyttig, morsomt og tankevekkende foredrag om nødvendigheten av å tenke positivt – også i dårlige tider. Det handler om humor, latter og kommunikasjon – og ansvaret vi alle har for å tenke positivt i hverdagen.

Fordraget er en herlig blanding av standup og fagstoff om humor, og passer utmerket som avbrekk i en tung kursdag, eller hvorfor ikke som en perfekt start på teambuildingsdagen?

“The best time to laugh is when you don’t have time to laugh”

Foto

Harald Ellingsen