Idar Vollvik holder foredrag om hans liv som supergründer og om de virkemidler han har brukt for å skape suksess. Hvordan skape suksess ved å tenke annerledes?

Om Hvordan skape suksess ved å tenke annerledes? – Idar Vollvik

Dette er Norges svar på supergründeren som ble milliardær, og som mistet hele sin formue i hasardiøs aksjespekulasjon. Han har kjent oppturene, og han har kjent nedturene på kroppen. Men energibunten fra Trøndelag har et pågangsmot og en vilje som svært få.

Nå er han i ferd med å bygge seg opp igjen – til tross for problemer underveis. I fagkretser regnes han som en av Norges aller beste markedsførere. Han skaper unik blest og kjennskap til nye produkter uten å benytte seg av tradisjonell markedsføring. Vil du høre historien, den unike, sanne historien? Vil du høre en inspirator som gir deg styrke tross motgang? Vil du lære triksene om god markedsføring uten å bruke tusenvis av kroner?

Foredraget til Vollvik pleier å være et aldri så lite «vekkelsesmøter» (ikke av kristelig art), men gir inspirasjon til folk som trenger det, hvor han forteller litt om sin historie og hva han gjør nå. Tema kan være hva som helst alt fra hvordan man kan skape mye ut av lite, opp og nedturer, kultur i et firma, it, marketing, salg med mer. Får Idar info om ditt firma eller agenda for ditt arrangement vil han legge til rette for dette på sitt foredrag.

Det er også gitt ut 2 bøker om Idar Vollvik som kan selges i forbindelse med foredragene om ønskelig.

Ta kontakt for booking for foredrag av Idar Vollvik.

Video

Miracle