Vinnerkultur – Ingebrigt Steen Jensen

Årets reklamemann i Norges kan se tilbake på noen av de mest vellykkede reklamekampanjene i norsk kommunikasjonshistorie.

Send en uforpliktende forespørsel på Vinnerkultur – Ingebrigt Steen Jensen!

Om Vinnerkultur – Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Sten Jensen har arbeidet med reklame i nærmere 40 år, han bidro til at Stabæk Fotball ble en stormakt i Norsk Fotball og var med å starte kommunikasjonshuset Dinamo. Foto: Kristian Helgesen / NTB scanpix

Gjennom de siste tiårene har han blitt blant Norges desidert mest ettertraktede foredragsholdere og han snakket om alt innen ledelse, målsetninger, kultur, motivasjon, kommunikasjon, det å skape nye allianser og vinnerkultur. Han forteller om hvor de beste bedriftene blir best og om hvordan man kan bli gode sammen og med andre.

Gjennom hans foredrag får du enkle håndfaste råd. Ingebrigt har hjulpet alt fra mindre selskap til store internasjonale navn som IKEA og Statoil og han veit hva som gjør verdens beste virksomheter best og han lærer bort hva man kan lære av dem.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!