Ingebrigt står bak noen av de mest omtalte og vellykkede reklamekampanjene i norsk kommunikasjonshistorie, og er blitt kåret til århundrets reklamemann i Norge.

Om Vinnerkultur – Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Sten Jensen er forfatter, rådgiver, tekstforfatter og fotballentusiast Han har arbeidet med reklame siden 1982. Deltatt i flere TV program og er kjent for å bidra til at Stabæk Fotball ble en stormakt i Norsk Fotball på slutten av 1980 tallet. Han var også med å starte kommunikasjonshuset Dinamo.

Dette er blant Norges mest ettertraktede foredragsholdere innen ledelse, ledelseteknikker og motivasjon. Du vil høre om hvorfor de beste bedriftene blir best, hvordan bli gode sammed med andre og hvordan man skal holde på kundene.

Han forteller om hva verdens beste bedrifter gjør påfallende likt. Han forteller om å skape innovasjon, nye allianser og vinnerkultur. og forteller om hvordan bedrifter skal lykkes med kommunikasjon

Ingebrigt har samarbeidet med en rekke internasjonale bedrifter som IKEA, Braathens og Statoil. Derfor er det kanskje ikke så rart at han vet hva som gjør verdens beste virksomheter best: Men hva kan du lære av dem?

Ingebrigt Steen Jensen foredrag er svært ettertraktet og gir enkle og håndfaste råd om hva som skal til for å skape motivasjon, kraft og kultur i bedrifter og foreninger. Ingebrigt har stor fokus på hvor viktig det er å kunne formidle en god historie, kunne kommunisere tydelig, ha store mål – og hvordan du kan få det til!

Video

Miracle