Om Matkultur, kvalitet, markedsføring – Daniel Rouge Madsen

Mesterkokken Daniel Rouge Madsen begynte som oppvaskhjelp og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter.

Han har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges Mat ambassadør, som har reist i 10 år for å fronte Norges Mat og mat-kultur fra Singapore til New York. Mesterkokken Daniel har hatt mat show med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

I 2011 var Daniel Rouge Madsen medforfatter i flere bøker blant annet «Den beste sjømaten kommer fra Norge» kokeboken som ble kåret til Norges beste kokebok og læremateriell til skoler. Hans lidenskap har inspirert 100 millioner seere i TV show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden rundt.

I Norge har han vært med i programmer som «Alt for Norge», »Det norske måltid» og TV2 sin satsning «Helt Vilt» med skuespiller Stig Henrik Hoff, som hadde 400.000 seere i Norge.

Daniel har alltid vært interessert i vin og har nå lansert sin egen rødvin på polet. Foruten å ha vunnet flere priser verden over, var den største i 2013, da han ble kåret til årets kjendis merkevare i Frankrike, hvor han har inspirert rundt 40 millioner seere og går da i rekkene med vinnere, som Lois Vuitton og Visa.

Foredrag

Daniel har en fantastisk formidlingsevne og skreddersyr alltid det enkelte foredrag. I den anledning vil vi ikke skrive her info om et standard foredrag siden ingen foredrag er like når Daniel blir booket inn.

Men vi kan nevne stikkord som:
– Mat-kultur
– Motivasjonen
– Lønnsomheten
– Salg
– kvalitet
– Nettverksbygging
– Markedsføring
– Tenke annerledes enn sine konkurrenter.

Vår påstand er at Daniel sine foredrag passer innenfor de fleste bransjer og for alle typer bedrifter.

Ta kontakt for booking.

Video

Miracle