Trine Grung er foredragsholder, blogger og en kvinne som våger! Hun går for å være en engasjerende og morsom foredragsholder med bred kunnskap om digital kommunikasjon, selvutvikling og digital synlighet.

Om Kvinne som våger – Trine Grung

Trine Grung har i over 15 år holdt foredrag over hele landet, på både store og små konferanser.

Hun har jobbet som digital rådgiver i over 10 år og flere av hennes foredrag omhandler derfor disse emner: hvordan nå målgruppen din digitalt og ikke minst digital branding av bedriften og deres ansatte.

Hun elsker å engasjere og lære bort kunnskap, samt dele fra sine egne erfaringer digitalt, så ta gjerne kontakt.

Foredrag

Foredrag 1: Kvinne som våger (bestselger)

En digital reise for og om kvinner og janteloven. Temaer: Bli en kvinne som våger, på alle måter. Hvordan ser du deg selv og hvordan opplever andre deg?

Foredrag 2: Bedriften og nettsiden

Målgruppen er vesentlig for en god kommunikasjonsstrategi. En god innholdsplan vil skape forutsigbarhet og gjøre en synlighet i sosiale medier. En vesentlig del av det å starte en digital reise.

Foredrag 3: Din digitale bedrift ( lærer mye om sosiale medier og kunnskap)

Skape synlighet er enkelt for enhver bedrift og mye starter med hvordan fremme ansatte, hva og hvor skal bedriftens digital kommunikasjon foregår og ikke minst hvordan bygge et brand på internett.

Foredrag 4: Facebook for din bedrift

Målgruppe er vesentlig og ikke minst hyppigheten og bruken av Facebook. Kanskje det viktigste stedet å starte brandbygging med en god innholdsplan og en strategien som faktisk fungerer. Vi er mennesker på Facebook, hvordan starte dialogen?

Video

Miracle