Karina Hollekim – å bygge seg opp i motgang

"Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?

Send en uforpliktende forespørsel på Karina Hollekim – å bygge seg opp i motgang!

Om Karina Hollekim – å bygge seg opp i motgang

Karina var tidligere en av verdens beste frikjørere på ski og en anerkjent basehopper, men så ble alt snudd på hodet når fallskjermen tvinner seg og hun i fritt fall traff bakken bakken. Hun overlevde fallet på mirakuløst vist og selv om hun ble “dømt” til et liv i rullestol har hun kommet tilbake mot alle odds.

Gjennom dette foredraget får du høre en fantastisk historie om å komme gjennom sin største utfordring, nemlig det å komme tilbake til livet. Det handler plutselig om å lære seg å gå gjennom og gjennom en sterk vilje og over 20 operasjoner er hun i dag tilbake til fjellene.

Dette er virkelig et inspirasjonsforedrag hvor du får høre om en helt utrolig reise og hvor du som deltager blir tatt med inn i Karina sitt univers. Du blir utfordret til å våge å drømme, du vil blir inspirert og du vil bli bevisstgjort på egne valg og endringsvillighet, samt dette å utfordre deg selv ut av komfortsonen for å nå dine målsetninger.

Hør om Karina sine oppturer og nedturer og hvorfor man aldri skal gi opp for å finne en helt ny mening for fremtiden.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!