Francois Sibbald

Francois Sibbald – kort info:

En anerkjent foredragsholder, motivator og en konferansier med et bredt repertoar.
Francois snakker flytende norsk, nederlandsk, engelsk, tysk og er meget habil i Fransk.

Francois tar gjerne på seg oppgaven som konferansier gjennom dagen og i kombinasjon med et humoristisk foredrag på starten av dagen vil dette skape en kraftpakke som vil skape varige minner.

Foredragene er fantastiske avbrekk i tunge faglige konferanseprogram og må oppleves for å kunne beskrives. Gjennom denne formen for intelligent humor oppnår man også et fornyet engasjement blant konferansedeltagerne.

Foredragene er utviklet etter lang fartstid som humorist i næringslivet og omhandler en rekke sentrale temaer som skreddersys etter kundens ønsker og behov. Francois tilpasser seg din konferanse og hvilket tema dere skal ha på deres arrangement.

Nedenfor finner du en smakebit på noen av rollefigurene.

Utenlandsk samarbeidspartner:

Gjennom sin filosofiske kompetanse og bakgrunn samt sitt eksotiske utseende gir Francois seg ut for å være en utenlandsk samarbeidspartner av oppdragsgiver. Denne utenlandske og høyt kvalifiserte eksperten belyser blant annet kontinentale oppfatninger av nordboere, kommunikasjon på arbeidsplassen, merkevarebygging i selskapet og viktigheten av lidenskap i jobben for å nevne noen av temaene.

Dr Thierry Dupont:

Er den mest populære foredragsholderen som er professor og trendforsker fra selskapet Global Trends. Med en spesialskrevet introduksjon som leses opp av en anerkjent person i selskapet lurer Dupont samtlige i salen. Denne franskmannen har tatt seg bryet med å lære seg norsk. Den franske aksenten sitter fortsatt igjen, men han klarer seg relativt bra til tross for at han ikke helt mestrer bruken av norske ordtak og uttrykk.

Dupont sliter også med rettskrivningen i sine Power Point presentasjoner. Denne franskmannen skriver rett og slett som han snakker. Når publikum etter hvert legger merke til alle skrivefeil i den «seriøse» presentasjonen kan du selv tenke deg reaksjonen.

Folk titter skeptisk på hverandre, noen bryter ut i latter, mens andre prøver å holde seg alvorlig på vegne av franskmannen. Noen provoserer av foredragsholderens påstander og stemningen blir elektrisk. Dr. Dupont er en garantert suksess i ditt faglige program!

Spansk trendforsker:
Francois har blant annet holdt foredrag som spansk trendforsker, nederlandsk direktør i et oljeselskap, italiensk gynekolog i tillegg til en rekke andre engelskspråklige karakterer. Han skreddersyr sine figurer og tema i samråd med kunden.

Helt til slutt,

Francois kan også stå for underholdningen rundt middagen, les mer under komikere for å finne ut av hvilken type underholdning Francois kan tilby

Ta kontakt med oss i Topp Arrangement for spørsmål og booking av Francois Sibbald