Hva er kreativitet – Ivar «Ravi» Johansen

Hva er egentlig kreativitet og har vi noe å lære av det?

Send en uforpliktende forespørsel på Hva er kreativitet – Ivar «Ravi» Johansen!

Om Hva er kreativitet – Ivar «Ravi» Johansen

RAVI er kongen av sommer-hits som bare setter seg når du har hørt låtene, og nevner vi låtene: Dødsøt, Utadæsjælåplevelse, Tsjeriåu og E-ore så skjønner du hva vi mener.

Foredraget til RAVI handler om kreativitet og hva som kjennetegner en kreativ prosess, han forteller om hvordan noen av Norges største hits ble til og at ikke suksessen var like godt hver gang.

Workshop, teambuilding og underholdning

Ravi kan også gjøre workshop som varer i to timer hvor han lager egne oppgaver til deltagerne under ledelser og coaching av…. – ja selvsagt Ravi. Et konsept som er perfekt for å skape samhold eller få frem sentrale verdier for bedriften din.

Kort fortalt skal gruppene lage hver sin sang som seinere blir fremført på slutten av dagen eller til middagen, og det er bare å glede seg til å se hvilken krativitet som har kommer i lyset gjennom dagen.

Og for å toppe det hele kan RAVI spille en minikonsert etter middagen, før kveldens DJ spiller ut i den sene natte time.

Video

Video 2

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!