Mads Hadler ER skjult teater. Trenger firmaet litt faglig påfyll på seminaret? Hva med en foredragsholder i kommunikasjon og ledelse som fremmer totalkontroll, detaljstyring og maktbegjær som har Gerd Liv Valla som fremste forbilde

Om Skjult teater – Mads Hadler

Mads spiller rollen som den homofilie foredragsholderen «Sindre» og foredraget får FANTASTISKE tilbakemeldinger hver eneste gang!

Denne fleksible komikeren kan tre inn i deres arrangement som nær sagt ”hvem som helst”. Hans bakgrunn som sivilingeniør, høgskolelektor, skuespiller, servitør, bartender og kursholder i kommunikasjon og improvisasjon gir ham troverdighet i de fleste roller.

Mads holder gjerne foredrag i det du måtte ønske. Foredragene kan gå fra troverdig til provoserende og til slutt til det absurde og underholdende. Eventuelt kan foredraget legges opp som et pinlig, humoristisk eller aktiviserende innslag basert på seminarets tema. Her kan mye stoff fra firmaet bakes inn som eksempler enten på enkeltpersoner eller firmaets kultur generellt.

Mads er en komiker som hovedsaklig jobber ut mot firmamarkedet, og da med flere forskjellige konsepter eller roller. Mads gjør også standup, og har vært på Latter Live på NRK begge sesongene, men hovedfokuset enn så lenge er på firma/event.

Det er skjult teater Mads er kjent for, i den grad det går an å være kjent på å være hemmelig, og et foredrag med Mads er noe utenom det vanlige, veldig morsomt og noe som de garantert snakker om i ettertid

Mads sin tilnærming til skjult teater er at han vil at folk virkelig skal tro at dette skjer, at denne fyren finnes, og at de skal le mest mulig. Så det må holdes hemmelig.

Ta kontakt om du ønsker å få tilsendt en smakebit av foredraget på mail.

Foto

Mads Hadler