Foredraget med Steinar Lyse blir av tilhørere beskrevet som underholdende, inspirerende og matnyttig.

Om Går det bra? -Må jo bare le – Steinar Lyse

Kort sagt et underholdende og meningsfullt innspill på de fleste typer konferanser og seminar. Steinar sine to mest populære foredrag finner man info om nedenfor.

Foredrag 1: «Må jo bare le»

«Må jo bare le» er noe Steinar sier til seg selv opptil flere ganger om dagen. Han er glad for å kunne se det absurde og morsomme i situasjoner som andre kanskje ikke synes er like festlige. Smil og latter er viktig. Og Steinar er i den heldige situasjon å ha kunnet leve av nettopp smil og latter i flere tiår.

Det å jobbe som komiker er og blir et spesielt yrke. Noe samtlige av komikere har til felles. De har fått utlevert en egen, spesiell evne til å observere og gjenskape morsomme og underholdende episoder i dagliglivet.

Det Steinar synes er morsomt, samsvarer ikke alltid med det andre trekker på smilebåndet av. Heldigvis er vi mennesker forskjellige også når det gjelder humor. Men noe har vi tilfelles. Alle blir fra fødselen av utstyrt med smil og latter.

Smil og latter er – som vi alle vet – tegn på at folk trives. De menneskene du smiler og ler samme med er dine beste venner og kolleger. Dessuten er det sammen med nettopp disse menneskene du oppnår gode resultat.

Hva gjør du for å skape smil og trivsel på din arbeidsplass? Hva bidrar du med slik at dine kunder, samarbeidspartnere og kolleger får ”En fin dag”? Hva gjør du for at kunder og kolleger ønsker å samarbeide med nettopp deg? Hva med ditt og bedriftens omdømme?

De du smiler, ler og har det morsomt sammen med er dine beste kolleger – de du kan stole på – både i medgang og motgang. Foredraget ”må jo bare le” tar utgangspunkt i boka med samme navn.

Foredraget med Steinar Lyse er normalt 45 min, men jeg kan også forlenge hvis oppdragsgiver vil ha en diskusjon/etterarbeid rundt temaet humor og trivsel. Foredraget kan eventuelt deles opp i to avdelinger med gruppe- eller plenumsdiskusjon. Innholdet fungerer også som tema i konferansier oppdrag.

Ta kontakt med oss om du ønsker å booke foredrag med Steinar Lyse

Foto

Steinar Lyse, må jo bare le