Rune Semundseth, virksomhetskultur

Rune Semundseth er en av Norges fremste foredrag og kursholdere innenfor bedriftskultur, eller som Rune selv kaller det, nemlig virksomhetskultur.

Send en uforpliktende forespørsel på Rune Semundseth, virksomhetskultur!

Om Rune Semundseth, virksomhetskultur

Rune er det vi kaller en tankevekker og han har en rekke foredrag og kurs innenfor tema som lederskap, medarbeiderskap, samskaping av team, medarbeidersamtalen og kulturen i en bedrift.

Enten du ønsker et foredrag på 60 minutter, eller en avsluttende workshop etter foredrag kan Rune gjøre både 1 til 3 timer eller heldagskurs og kurs over flere dager. En av de mest populære formene er å kjøre Rune med foredrag og workshop for at han deretter kommer tilbake til selskapet etter noen måneder for å jobbe videre med tematikken.

Rune har gitt en rekke populære bøker som: Medarbeidersamtalen 2.0, medarbeiderkoden, KulturKoden og Rosinen i pølsen. I sine performance snakker blant annet Rune om hvordan man kan få det beste ut av seg selv og teamet du er på, hvordan man kan spille hverandre gode, medarbeiderskap, lederskap, kulturen i et firma, verdier og visjoner og bevissthet rundt det at like barn leker ikke nødvendigvis alltid best.

Rune er et klar og tydelig foredrag og kursholder, han inspirerer, motiverer og leverer alltid sine opptreden med en god dose sjarme og humor underveis.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!