Bjarne Brøndbo forteller historier om D.D.E Gjennom foredraget «eksamen hver dag» får man høre den spennende historie om D.D.E. og hvordan denne suksessen har vært mulig. Bjarne er en motiverende, hardtarbeidende og engasjerende foredragsholdere.

Om Eksamen hver dag, verdier og konsekvenser – Bjarne Brøndbo

Bjarne Brøndbo er den folkelige trønderen fra Namsos og har i tillegg til suksess med DDE et fantastisk foredrag!

Den folkelige trønderen fra Namsos, vokalisten i DDE forteller om hvordan det hele startet, måten bandet har jobbet gjennom alle disse årene, detaljplanleggingen og viktigheten med rett fokus i et prosjekt.

Verdier
Man får høre om grunnleggende verdier som å stå opp om morgenen, alltid møte opp på jobb, det å utføre arbeidet etter beste evne til enhver tid og det å ikke skylde på dagsformen, altså innstilling.

Gjennom foredraget får man også høre om det som går på forberedelser, oppmøte, gjennomføring, endringsevne og feiring av suksess.

Konsekvens
Hva hadde skjedd om DDE ikke hadde levert varene med tanke på omdømme, markedsposisjon, dårlige inntjening og mindre motivasjon med tanke på å komme på jobb?

Foredraget med det lille ekstra.

Foredrag med Bjarne byr også på dette lille ekstra i form av at han både er morsom og at man avslutningsvis får oppleve et par sanger hvor Bjarne synger og spiller piano.

Foredraget til Bjarne har en varighet fra 60 til 90 minutter. Ta kontakt for booking av foredrag med Bjarne Brøndbo.

Ta kontakt for booking

Foto

Bjarne Brøndbo foredrag