I en årrekke har Sturla Berg-Johansen sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske teft og beundringsverdige innlevelse - det være seg som komiker, entertainer og programleder.

Om Sturla Berg-Johansen

I tillegg har Sturla et fantastisk foredrag. Han tar et nådeløst utgangspunkt i sitt eget liv hvor han har en ekstrem og spesiell historie å fortelle.

Med utspring i egne erfaringer setter han fokus på menneskers redsel for å oppfattes egoistiske, føle skyld og skamme seg over egne handlinger.

Foredraget «Sammen er vi fler en en» snakker han om viktigheten med samarbeid. Sturla tar oppgjør med rusen og den hjelpen han fikk da han bestemte seg for å endre livsstil.

Suksessen fra scene og TV blir også et av temaene han snakker om, med tanke på hvordan han jobbet i forkant av showet som resulterte i komipris og arbeidet som førte til Leif Justers Ærespris.

Sturla er en underholdende foredragsholder som bruker mye humor i foredragene sine, samtidig som han gir dybde og deler svært viktige budskap med publikum. Han er også innom hvordan man skal takle endringer både privat og på arbeidsplassen.

Sturla har en unik evne til å tilpasse seg publikum og tar ting på sparket med stor suksess! Foredraget er direkte, dønn ærlig, men også underholdende. Varighet ca. 60 minutter.

Ta kontakt for booking av Sturla Berg-Johansen

Video

Miracle