Per Henrik Stenstrøm evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer. Underholdende og til ettertanke!

Om Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger

Per Henrik Stenstrøm er mest kjent for sine foredragene «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger» og «Storytelling – slik blir du en bedre historieforteller».

Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister.

Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansier oppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

Som foredragsholder er han svært populær og har i mange år hatt foredrag og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har 25 års erfaring som leder, og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon.

Per Henrik kan tilby en rekke foredrag. Enten du trenger hjelp til å takle primadonnaer og vanskelige kolleger på arbeidsplassen, eller få redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media. Han bidrar også med hjelp til storytelling og budskapstrening.

Tilbakemelding fra — Jan Grønbech, Google Norge:

“Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.»

Konferansier og debattleder

Stenstrøms lange erfaring som programleder i både radio og tv gjør ham til en populær konferansier og debattleder.Noen vil ha en stødig ordstyrer. Andre vil ha en frisk debatt på sitt arrangement. Eller begge deler i kombinasjon. Per Henrik har ledet mange radio og tv-debatter og kjenner triksene for å få til spennende ordskifter. Gjerne med ekstra brodd og temperatur hvis det er målet. Eller mer tilbakelente sofaintervjuer alá Skavlan-stilen.Per Henrik er en behagelig vert, men kan med sin standup-erfaring fra ulike scener også få publikum til å le. Derfor kan han gjerne også brukes som toastmaster på under middagen. En innholdsmann som tar frem til scenekant! 

Video

Miracle