Hanne Kristin byr på erfaringsforedrag fra virket som leder på ulike nivåer i politiet. Hun frembringer latter og tårer, og får svært gode tilbakemeldinger på sine foredrag om morgendagens ledere, etikk i praksis og det å sinne egne urkraft.

Om Hanne Kristin Rohde – Morgendagens ledere, etikk i praksis & ta ordet

Hun har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt.
Hun har vunnet en rekke priser deriblant har hun vært kåret til Aftenpostens Årets Osloborger, nominert til årets navn i VG, kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene og vunnet tredjeplassen for Årets modigste kvinne av damebladet TARA.

I tillegg til en eminent foredragsholder har hun også på få år blitt en av de mestselgende krimforfatterne i Norge, både for voksne og barn/unge. Og de siste årene har du også kunne se henne som en del av ekspertpanelet i TV2s suksess-serie Åsted Norge.

I hennes foredrag får vi høre at «ledelse er ingen forfremmelse, men et valg! At «ledelse er et livslangt selvutviklingsprosjekt» og at lederen må ha både evne og vilje til å utvikle seg. Alle foredragene kan skreddersys og tilpasses ditt behov.

Foredrag 1: Morgendagens ledere

Hvordan beholder vi en motivert medarbeider og hvordan holder vi medarbeideren motivert? Nyliberalismen uttrykker at vi må jobbe smartere. Hanne Kristin påstår at nøkkelen er å jobbe nærere. Hennes foredrag handler om det som ikke er målbare størrelser, om de mellommenneskelige faktorene som ikke kan effektiviseres.

I dette foredraget får vi blant annet høre om ledelse under press, hvilket lederegenskaper som er viktig og relasjonens betydning for den beste resultatoppnåelsen, om hvordan håndtere stress i en travel hverdag og hvilke lederegenskaper som er viktige når det røyner på. Du kan selv velge vinklingen i foredraget.

Foredrag 2: Etikk i praksis

Gjennom dette foredraget får vi høre at de som rekrutterer ledere bør være ekstra årvåkne, fordi skaden for virksomhetene kan bli enorm dersom de velger ledere uten lederegenskaper. #metoo viser at trakasserings-kostnadene må ha vært enorme.

Man kan ikke kurses til etisk bevissthet. Men man må definere etiske dilemmaer på arbeidsplassen og tørre å snakke om dem. Hvilke etiske dilemmaer finnes i din bedrift? Hvordan trener dere på etikk?

Foredrag 3: Finn din urkraft – et foredrag uten kåpe

Dette er Hanne Kristin sin historie. Hun forteller om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme dama håndterer et fulltallig pressekorps på pressekonferanse en del år senere. Hennes tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelige– uansett hvor du befinner deg i livet.

Man kan overvinne dårlige sjefer og sin egen frykt. Svakheten kan bli din styrke. Dette er et annerledes foredrag om å tørre å stå i seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra.

Video

Miracle