DJ Stangeland

"Nyt en enestående kveld med DJ Christer Stangeland, ekspert i stemningsskaping og musikalsk tilpasning. Fra forventning til høydepunkter, skaper han uimotståelig atmosfære med variert repertoar og detaljfokus. Opplev musikkens magi og dansens glede!"

Send en uforpliktende forespørsel på DJ Stangeland!

Om DJ Stangeland

Opplev en eksepsjonell kveld og natt med lyd og rytme levert av den en av vår mest bookede DJer til firma arrangement, DJ Christer Stangeland skaper alltid stemning, og har gjennom årene blitt en etablert DJ i bransjen, med en enestående evne til å lese publikum og tilpasse seg enhver anledning.

Med et stort repertoar av musikalske stilarter og sjangre, tar DJ Christer Stangeland deg med på en reise gjennom lydlandskapet som utvikler seg i takt med stemningen i rommet. Fra de første forventningsfulle øyeblikkene til de høyenergetiske høydepunktene, vil han vikle seg inn i publikums ønsker og skape en atmosfære som er uimotståelig for danseføtter.

Christer kan musikk og han er detaljfokusert som setter gjestenes opplevelse i sentrum av sin opptreden. Hans oppmerksomhet på hver eneste nyanse av lyd og rytme sørger for en sømløs og engasjerende opplevelse for alle tilstedeværende. Med DJ Stangeland bak mixeren er det ikke bare musikken som blander seg, men også følelser og energi som løfter enhver begivenhet til nye nivå.

Gjennom musikkens kraft og forbindelsen han har med mennesker er hans lidenskap å skape minner og få folk til å danse i hver beat han setter sammen. Gjør deg klar for en kjekk kveld der musikken tar kontroll, og dansegulvet blir din lekeplass!

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!