Sommartider

Sommartider er "Nordens beste svenskeband, og de er fra Norge." Allsang, hopp og dans er sentralt og når kvelden er over vil du ikke savne en eneste svensk hit. Ta turen tilbake til sommeren hele året, her blir det fem tiår med stor spilleglede.

Send en uforpliktende forespørsel på Sommartider!

Om Sommartider

Svenske klassikere sørger for stor stemning i et hvert lokale som er klar for en fest, især når de kommer i sommartiderdrakt.

I mange tiår har musikk vært en av Sveriges største eksportartikler. Her til lands har vi vokst opp som storkonsumenter av disse sangene.

For mange av oss har refrengene til Gyllene Tider, Tomas Ledin, Carola og Timbuktu (for å nevne noen) vært soundtracket til vår ungdomstid.

Du inviteres nå til å ta turen tilbake til sommeren hele året for «one night only». Her blir det svenskehits fra fem tiår framført med spilleglede og kyndig hånd.

Bandet kom sammen i 2012, låtene fungerer like bra på firmafest som på bygda.

Sommartider gir deg både allsang, dans og et show uten sidestykke. Når kvelden er over vil du ikke savne en eneste svensk hit.»

Bandet består av.
Magne Wollebæk Simensen: Vokal & gitar
Mathilde Espeseth: Vokal
Thomas ”Bonden” Karlstad: Gitar & vokal
Tor Øyvind Quille: Tangenter / kor / munnspill
Anders Aas: Bass & vokal
Arild Torvik: Trommer

Du kan fort komme til å høre hits fra:
Tomas Ledin, Gyllene Tider, Björn Skifs, Carola, Christer Sandelin, Magnus Uggla, Veronica Maggio, Freestyle, Niklas Strømstedt, Attack, ABBA, Håkan Hellström, Lisa Nilson, GES, Herreys, Orup, Imperiet, Timbuktu og Kent for å nevne noen.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!