Ingemar Sax & DJ

Sax & DJ er en unik musikkopplevelse med mye eksplosivitet hvor ingemar spiller på saksofon kombinert med DJ. Ingemar er en multikunstner og et musikalsk talent.

Send en uforpliktende forespørsel på Ingemar Sax & DJ!

Om Ingemar Sax & DJ

Når dørene åpnes åpnes inn til festlokalet står Ingemar og spiller loungemusikk med DJ. Dette er vakkert og gir en fantastisk start på kvelden når gjestene skal finne sin plass for kvelden.

Etter forrett og etter middag er Ingemar og DJ er tilbake på scenen og denne gangen vil man få en musikalsk opplevelse de færreste har sett tidligere. De kjører et 5 minutters shownumre hvor DJ spiller moderne musikk kombinert med Ingemar på saksofon.

Etter dessert avslutter det siste show nummer 5 til 7 minutter og etter dette er det ofte klart for band på scenen. Eventuelt så kan man betale kroner ekstra for at DJ spiller de neste 3 timene og kanskje kommer Ingemar innom løpet av de neste nattetimene.

Tenk nytt og book noe som vil imponere og overaske dine gjester til neste sosiale arrangement.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!