Saksofon & DJ

Erik Aldner, Saxofest fra Ultipop i kombinasjon med DJ:AAGE er en unik musikkopplevelse. alt fra lounge til eksplosive showinnslag. Erik Aldner er en multikunstner og et musikalsk talent.

Send en uforpliktende forespørsel på Saksofon & DJ!

Om Saksofon & DJ

Når dørene åpnes åpnes inn til festlokalet står Erik Aldner på sax og DJ klare med herlig loungemusikk. Dette er vakkert og gir en fantastisk start på kvelden når gjestene skal finne sin plass for kvelden.

Etter forrett og etter middag er klart for Erik og DJ på scenen og denne gangen vil man få en musikalsk opplevelse de færreste har sett tidligere. De kjører show på 3 til 6 minutter shownumre hvor DJ spiller moderne musikk kombinert med Erik Aldner på saksofon.

Etter dessert avslutter de gjerne med et finale nummer på 4 til 7 minutter og etter dette er det ofte klart for band på scenen. Eventuelt så kan man betale kroner ekstra for at DJ spiller de neste 3 timene.

Man kan også booke konseptet som et reint Afterparty-konsept hvor DJ spiller 3 til 4 timer og saksofon er med sporadisk utover natta.

Tenk nytt og book noe som vil imponere og overaske dine gjester til neste sosiale arrangement.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!