Loveguns

Loveguns er en folkelig duo som leverer friskt, humørspredende og inkluderende livemusikk. Et bredt og variert coverlåt-repertoar tilpasset ditt publikum!

Send en uforpliktende forespørsel på Loveguns!

Om Loveguns

Den uhøytidelige, allsidige og sjangeruavhengige duoen består av Aina Beckstrøm Heiland og Kjell-Are Heiland.

Dette er en populær duo som har lang erfaring med de fleste typer arrangement som festivaler, events, oppdrag for næringslivet og hoteller.

Begge har musikalsk bakgrunn; Aina er skolert vokalist og har opptrådt som solist i alt fra kirkelige sammenhenger til band, korps osv. Vokalmessig erfaring fra klassisk, salmer, musicals, jazz, pop & rock.

Kjell er også vokalist i Playboys og har som trommis vært innom mange sørlandsband, bl.a; Heltan, Panhead, Indre Grisefjorden Boogie Woogie Band & Luxus Leverpostei.

De hadde i 2013 æren av å være VM-band i Viking-camp under Ski-VM i Val di Fiemme, Italia og gjentok samme bedrift under VM i Falun, Sverige i 2015 hvor de underholdt i den norske leiren.

Loveguns er idag en reinspikka coverduo men har utgitt 2 album med egenprodusert musikk på Normann Records i 2008 & 2009.

Ta kontakt for booking av Loveguns

Video

 

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!