Ultipop Artists

Dette er en unik gruppe med musikere fra øverste hylle som spiller alt fra rolig lounge til eksplosive show innslag.

Send en uforpliktende forespørsel på Ultipop Artists!

Om Ultipop Artists

Dette er et konsept hvor vi kombiner DJ med ulike instrumenter og vokalist. Man kan enten kjøre full besetning med hele gruppen eller velge ut noen av musikerne etter ønske og type arrangement. Ultipop underholde sporadisk mellom rettene eller holder festen i gang ut i den sene nattetime.

Typisk for Ultipop Artists er poplåter fra de siste årene og hits som har overlevd tidens tann. Så settes inn noen unike vokalnummer så man får frysninger av og en heftig klassisk fiolinsolo. Ultipop leverer legendariske låter og hits. Du vil oppleve musikken du har elsket lenge og den musikken du vil elske i morgen.

Besetningen består av:

  • DJ AA:GE – Hitseeker
  • Erik – Sax
  • Marie – Fiolin
  • Kurt – DJEMBE
  • Amelie – Vokalist

Man kan kjøre alle musikerne som beskrevet eller vi kan i samarbeid med deg som kunde setter opp et konsept som passer til ditt arrangement

Show & dinner

Når dørene åpnes spiller DJ lounge i kombinasjon med et av instrumentene. Når folk har satt seg kjører vi åpningsnummer som er vakkert og setter stemningen for for kvelden. Videre gjennom kveldene mellom rettene kjører vi det hele opp med shownumre med masse energi og eksplosivitet. Musikerne kan også spille opp både sjefer eller vinnere om det er utdelinger og awards.

Afterparty

Også dette er et populært konsept, dette er å kjøre DJ konseptet opp mange hakk eller bytte ut det tradisjonelle partybandet med et nytt og fresht konsept. Jort fortalt spiller DJ spiller opp til fest og dans etter dessert og sporadisk gjennom disse timene kommer musikerne inn og spiller med.

Helaftens show

Kort fortalt er dette en kombinasjon av det overnevnte. Her spiller DJ lounge når gejstene ankommer middagen, det blir show innslag mellom rettene og DJ står igjen alene eller at musikerne er med sporadisk ut i den sene nattetime.

Ta kontakt for mer info og booking

 

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!