DJ AA:GE

Residens for Topp Arrangement DJ AA:GE er en av de mest bookede DJ`s, enten det skulle dreie seg om herlig lounge eller at det skal være ful fest og dans

Send en uforpliktende forespørsel på DJ AA:GE!

Om DJ AA:GE

DJ AAGE er bosatt i Sandnes, allerede i ung alder viste han stor interesse for musikk og dette har utviklet seg videre og når han nå har passert 35 år kan vi for alvor kalle han en erfaren DJ som leverer hver eneste gang han er på scenen.

Med 15 års erfaring som DJ fra diverse arrangement og diverse klubber i Stavanger området, har han de siste årene i hovedsak konsentrert seg om eventmarkedet og firmaarrangement.

Han spiller alt fra kommersiell musikk til house, noe for enhver smak der ingen sjanger er ukjent for denne allsidige Dj’en. Han er det vi kaller for en allrounder og meget tilpasningsdyktig opp mot kundens ønsker på stilart.

Åge kan også spille med ulike artister som spiller instrument som blant annet saksofon, congas, fiolin og i noen tilfeller har han også med seg vokalist på scenen.

Planlegger ditt firma et arrangement kan vi varmt anbefale DJ AA:GE

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!