Westernfest

Velkommen til westernfest, her blir det både aktiviteter og mat som er en cowboy verdig, og vi kan toppe det hele med livemusikk fra en Countryartist!

Send en uforpliktende forespørsel på Westernfest!

Om Westernfest

En temafest skreddersys alltid til det enkelte firma, men her er noen av stikkordene som ofte er med noe det braker løs med en ekte cowboyfest.

Vi kan arrangere en cowboyfest der det måtte være ønskelig og dersom det ikke skulle være ønsker om spesielle preferanser tar vi gjerne utgangspunkt i Westernbyen

I Westernbyen er alle rammer er tilrettelagt for en magisk dag, ettermiddag eller kveld.

Ved ankomst står kveldens “sheriff” og ønsker velkommen, man blir delt inn i lag og aktivitetene kan starte. Det kan være snakk om alt fra øksekast, rodeo okse, line-dans, revolver duell, lasso og kaktuslimbo for å nevne noe.

Etter aktivitetene er det klart for et ekte cowboymåltid og løpet av middagen kårer vi beste lag fra aktivietene til heder, ære og kan trygt kalle seg en ekte cowboy (i alle fall for resten av kvelden)

For å toppe det hele kan gjestene enten få en minikonsert som en avrunding av temafesten eller vi kan stille med trubadur som spiller utover den sene nattetime.

Og sjangeren på musikken kan eksmpelvis være Country om man ønsker å fullfør western tematikken til endes.

Westernbyen

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!