Westernfest

westernfest

Cowboy, rodeo okse og line dans er kun noen av stikkordene på denne temafesten.

Vi skreddersyr et opplegg tilpasset ditt firma og budsjett. Du som kunde har kun et kontaktledd som er Topp Arrangement, vi tar oss av alt det andre. Mulighetene er mange og nedenfor finner du generell info som kanskje får tankene i rett retning, sammen skaper vi en uforglemmelig kveld.

Ankomst.
Kanskje man har skrevet i invitasjonen at alle som komme i klær som passer temaet, eller ønsker man å holde kvelden hemmelig og at det heller blir utdelt cowboyhatter til gjestene ved ankomst?
Aktiviteter.
Om man ønsker å starte med aktiviteter deles gruppen inn i ulike lag som får tildelt hver sin aktivitetsleder. Forslag til aktiviteter kan være: Rodeo okse, line-dans, revolver duell, øksekast, lasso og kaktuslimbo. Seinere på kvelden kåres beste lag til heder, ære og kan trygt kalle seg en ekte cowboy (i alle fall for resten av kvelden).
Bespisning.
Når det gjelder middagen blir dette selvsagt et ekte cowboymåltid, forslag til meny utarbeides med tanke på antall gjester.
Underholdning og musikk.
Mulighetene er mange, hva med line-dans oppvisning. Kanskje en minikonsert med Steffen Jacobsen eller Siri Vølstad Jensen.  Eller hva med et band som spiller opp til dans. I tillegg kan man leie inn en konferansier og som spiller sheriffen på stedet, ja mulighetene er mange.

Ta kontakt med oss i Topp Arrangement, vi skreddersyr et konseptforslag til ditt firma.

Kategori