Hollywood

Hollywood bilde

Hollywood har siden tidlig 20-tallet vært synonymt med filmproduksjon.

Alle har hørt om Oscar utdelingen, Hollywood skiltet og «Walk Of Fame» for å nevne noe. Rød løper med stjerner og logoen til ditt firma. Effekter i salen som Hollywood skiltet og stjerneteppe bak scenen. Mulighetene er mange til dette temaet og sammen med deg som kunde skreddersyr vi et unikt konsept. Her kommer noen tanke og ideer som kanskje er utgangspunktet for deres neste arrangement.

Konferansier
Et forslag kan være å benytte Francois Sibbald som går for å være en av Norges fremste entertainere,
Kjører man temaet Hollywood har Francois en rollefigur som heter «Steven Powers» som er en kjent amerikansk filmprodusent.

I kjent Hollywood stil vil Francois bli fulgt opp og ned fra scenen av vaktene, en på hver side. Vaktene står for øvrig nedenfor på hver sin side av scenen når han opptrer.

Forslag 1 – filmproduksjon
Før selve middagen og kveldsarrangementet blir alle gjestene samlet i et lokale. Det blir et lite motivasjonsforedrag rundt filmproduksjon. Deretter blir gjestene delt inn i hvert sitt lag som får utdelt hvert sitt videokamera. Hver gruppe får en time på å utarbeide en film på 1 minutt. Filmene blir så redigert og vist på storskjerm seinere på kvelden. «Steven Powers» vil så dele ut Oscar statuetter til de beste filmene og gjestene vil motta heder og ære fra scenen.

Forslag 2: filmquiz
Når gjestene ankommer lokalet vil konferansier og komiker fortelle at alle har 20 minutter på å svare på quiz som ligger i gullkonvolutten på bordet. Disse blir så hentet inn og rettet mens gjestene spiser forrett. Etter middag blir det Oscar utdeling til de beste svarene.

Forslag 3: Award utdeling
Eller man kan kjøre en annen vri om man ønsker å ha en awardutdeling. Det kan for et eksempel være kåringer som: årets ansatt, årets avdelingsleder, årets tabbe og årets hederspris. For firma med mange ansatte anbefaler vi å kjøre nominering hvor de 3 beste i hver kategori kommer opp med bilde og musikk på skjermene før det blir kåret en vinner. Vinneren får heder, ære, oscar statuett og kanskje et gavekort eller lignende om firmaet ønsker å gi dette til vinnerne.

Musikalske godbiter
Gjennom kvelden kan man for et eksempel kjøre Kjell Elvis som vil rocke scenen. Han er den eneste fulltidsprofesjonelle Elvis-imitatoren i Skandinavia. Han er blitt kåret til Europas beste Elvis-imitator og har fått 3. plass i VM i samme kategori. Tanken er at Elvis plutselig står på scenen og gjør 2 sanger før han plutselig er borte igjen.

Man kan også kjøre en våre artister som har satt sammen en Hollywood-medley med profesjonelle danser til eller man kan ha et musikalsk konsept hvor man kombinerer DJ med saksofon, fiolin og trommer.

Mulighetene er mange og dette er kun noen forslag til temaet Hollywood. Sammen med deg som kunde skreddersyr vi et unikt konsept til ditt firma.

Ta kontakt for en uforpliktet prat.

 

Kategori