Hollywood

Hollywood har siden tidlig 20-tallet vært synonymt med filmproduksjon. Alle har hørt om Oscar utdelingen, Hollywood skiltet og «Walk Of Fame» for å nevne noe. Rød løper med stjerner og logoen til ditt firma. Effekter i salen som Hollywood skiltet og stjerneteppe bak scenen.

Send en uforpliktende forespørsel på Hollywood!

Om Hollywood

Mulighetene er mange til dette temaet og sammen med deg som kunde skreddersyr vi et unikt konsept. Her kommer noen tanke og ideer som kanskje er utgangspunktet for deres neste arrangement. Et forslag kan være å benytte Francois Sibbald som går for å være en av Norges fremste entertainere,

Kjører man temaet Hollywood har Francois en rollefigur som heter «Steven Powers» som er en kjent amerikansk filmprodusent. I kjent Hollywood stil vil Francois bli fulgt opp og ned fra scenen av vaktene, en på hver side. Vaktene står for øvrig nedenfor på hver sin side av scenen når han opptrer.

Gjennom kvelden kan man for et eksempel kjøre musikalske innslag med Kjell Elvis eller en av våre andre artister båse synger og kler seg ut etter tema. Vi kan også sette en artist sammen med et dansecrew som gjør at man får en herlig Hollywood-medley med fullt show.

Mulighetene er mange nedenfor er noen forslag til konsept

 

Forslag 1 – filmproduksjon

Vi starter det hele med teambuilding hvor gjestene blir delt inn i hvert sitt lag som får utdelt hvert sitt videokamera. Hver gruppe får en time på å utarbeide en film på 1 minutt. Filmene blir så redigert og vist på storskjerm seinere på kvelden. «Steven Powers» vil så dele ut Oscar statuetter til de beste filmene og gjestene vil motta heder og ære fra scenen.

Forslag 2: filmquiz

Gjestene ankommer kveldens festlokale og når alle gjestene har satt seg vil konferansier og komiker for kvelden fortelle at alle har 20 minutter på å svare på quiz som ligger i gullkonvolutten på bordet. Disse blir så hentet inn og rettet mens gjestene spiser forrett. Etter middag blir det Oscar utdeling til de beste svarene.

Forslag 3: Award utdeling

Eller man kan kjøre en annen vri på sin hollywood kveld hvor man kjører en awardutdeling mellom rettene. Det kan for et eksempel være kåringer som: årets ansatt, årets avdelingsleder, årets tabbe og årets hederspris. For firma med mange ansatte anbefaler vi å kjøre nominering hvor de 3 beste i hver kategori kommer opp med bilde og musikk på skjermene før det blir kåret en vinner. Vinneren får heder, ære, oscar statuett og kanskje et gavekort eller lignende om firmaet ønsker å gi dette til vinnerne.

 

Video

 

 

Hollywood

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!