Fransk aften

Bonjour! Du har nå mulighet til å invitere dine gjester til en fin fransk eksklusiv aften hvor "Fint Frank Orkester" spiller, synger og underholder gjennom kvelden.

Send en uforpliktende forespørsel på Fransk aften!

Om Fransk aften

Fint Fransk Orkester er det nærmeste du kommer Montmartre i Paris uten å måtte forlate Norge. Med stil, eleganse, humor og virtuositet tar de deg med på en reise dypt inn i den franske chanson-tradisjonen og innvier deg i sin særegne verden av originale låter og fargerike karakterer.

Fint Fransk Orkester er en fest for både øyne og ører, og har du først latt deg forføre av forestillingen deres, vil du alltid komme tilbake.

Fint Fransk Orkester byr på chansons og cabaret, string-swing og hip hop, cœur og douleur (hjerte og smerte), nypolert trombone og nystemt trekkspill, skjønn solosang og deilige duetter.

På repertoiret står først og fremst toner og tekster ført i pennen av orkesteret selv, men forvent også finurlige tolkninger av franske forgjengere som Serge Gainsbourg, Charles Trenet, Édith Piaf og Django Reinhardt.

Ta kontakt så så setter vi gjerne opp et forslag på både lokaliteter, dekor og pynt, frank inspirert mat og selvsagt en magisk kveld med Fint Frank Orkester.

FFO er: Eva Bjerga Haugen (vokal/tangenter), Dominique Brackeva (vokal/trombone), Johan Egdetveit (trekkspill), Andreas Barsnes Onarheim (gitar/vokal), Theodor Barsnes Onarheim (kontrabass).

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!