Oktoberfest

Vi skreddersyr en helaften med Oktoberfest fullspekket med innhold som ompa ompa musikk, tysk inspirert middag, god øl, allsang, underholdning og trubadur.

Send en uforpliktende forespørsel på Oktoberfest!

Om Oktoberfest

Har dere plass til å kjøre et telt på parkeringsplassen eller ønsker dere å benytte andre lokaliteter som eksempelvis en kantine som man ser i videoen på høyre side.

Vi har med oss telt om det er løsningen dere ønsker, samt benker og bord. Samt pynter lokalet med vimpler, bannere og annen dekor.

Vi har med oss teknikk som lyd, lys og scene og for den rette settingen har vi selvsagt med oss underholdning som passer inn til temaet.

Allerede når gjestene ankommer spilles et det ompaompa og bandet spilles sporadisk første delen av kvelden.

I tillegg har vi leid inn en komiker som fungerer som konferansier gjennom kvelden som blant annet introduserer artist som gjøre allsang sekvenser før og etter middag, samt avslutter det hele med å introdusere kveldens band eller trubadur som spiller opp til fest og dans ut i den seine nattetime.

Selve bespisningen står også i stil med temaet og menyen kan for et eksempel bestå av grillet kylling, bratwurstpølse, svinestek, svineknoke, ekte sauerkraft. Til drikke legger vi selvsagt vekt på øl, store glass og mugger.

Mulighetene er mange og vi kan også komme inn med aktiviteter som jodle konkurranse, øl tønneløfting og ølstafett eller ulike aktiviteter uten regi som man kan gjøre gjennom kvelden når det måtte ønsker som slå spiker ned i stubber for å nevne noe.

Når det gjelder kostymer kan man eksempelvis allerede skrive i invitasjonen at beste antrekk premieres og man skal ikke se bort fra at flere av guttene har på seg lederhosen, rutete skjorte, bart og skjerf. Mens Jentene foretrekker bayerske kjoler, røde kinn og «Heidi-parykk» Og kanskje vi skal gjøre innkjøp av hatter som alle får når de ankommer.

Vi har erfaringen og kan stå for planleggingen og gjennomføringen, fyll ut interesseskjemaet nedenfor så hører du plutselig fra oss.

Video - en liten sniktitt

Video – Ompa Ompa musikk

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!