Oktoberfest

oktoberfest

En helaften med tysk mat, god øl, underholdning og artister.

Oktober fest er en tradisjon som opprinnelig kommer fra delstaten Bayern i Tyskland. Den første oktober festen ble holdt 12.oktober 1810 for å feire ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese.

Hva med å lage din helt egne oktober fest for dine ansatte, her kommer  noen tanker og ideer.

Vi setter opp en rekke aktiviteter som øl-tønneløfting, jodle konkurranse, øl stafett, slå spikeren først ned i en stubbe med mye annet kjekt. Vi kan anbefale lokale på egnet steder, enten inne eller ute i telt med trebenker med rutet duk og blomster. Vi dekorerer også med ballonger og andre effekter for å skape den perfekte atmosfæren.

Gutta har på seg korte lederhosen, rutete skjorte, bart og skjerf. Jentene foretrekker bayerske kjoler, røde kinn og «Heidi-parykk» Øl brillene er også en effekt som er en sikker vinner.

Det blir selvsagt mat som står i stil med temafesten. På grillen serveres for et eksempel grillet kylling, bratwurstpølse, svinestek, svineknoke, ekte sauerkraft. Til drikke legger vi selvsagt vekt på øl, store glass og mugger.

Etter bespisning blir det musikk Oompah band hvor vi trykker noen utvalgte sanger i et sanghefte. Tiden er nå inne til dans og allsang ut i de sene nattetimer.

Kategori