80 talls fest

Gjør deg klar for en 80 talls fest med hockeysveis, pastellfarger og en rekke musikalske hits. Dette tiåret har man et hav av ideer og spille på.

Send en uforpliktende forespørsel på 80 talls fest!

Om 80 talls fest

Madonna og Samantha Fox er super populære, alle følger med på Derrick, sangen forelska i læreren topper VG lista i 7 uker, musikkboksen «Walkman» blir lansert, komiserien M*A*S*H er suksess på NRK, Marius Muller topper VG-lista i ti uker med «den du veit», man tygger bug og hubabuba for harde livet, årets mest solgte singel i Norge er Jannicke med «svake mennesker»

«Eye Of The Tiger» blir en hit, folk synes det er gøy å danse fugledansen, Dynastiet er populært på TV, cd platen kommer til Norge, Bonnie Tyler er populær, «Born in The USA» blir megasuksess, Anita Skorgan og Jahn Teigen gifter seg, en halv million Nordmenn ser på politiskolen på kino, Bobbysocks vinner den internasjonale Grand Prix finalen med «la det swinge», Norske TNT får sitt gjennombrudd i USA og Dirty Dancing har har premiere i Norge.

Det å lage en temafest fra dette årstallet blir fort en fest man seint vil glemme. Vi skreddersyr eget konsept til ditt firma, men vi nevner noen få punkt man kan jobbe ut ifra. En rekke hits kom på 80-tallet og den dag i dag er låtene populære for en hel generasjon, fra de helt yngste til de eldste. Man kan booke alt fra DJ til et partyband som kun spiller hits fra 80-tallet. Eller hva med å booke Samantha Fox eller en av de andre virkelig store stjernene vi hadde dette tiåret.

I invitasjonen som blir sendt ut til de ansatte bærer denne selvfølgelig preg av 80 tallet. Vi skriver at det er dresskode til dette arrangementet og hvor gøy kan ikke dette blir når gjestene ankommer den røde løperen? Man kan også ha en komite som plukker ut og kårer de beste antrekkene etter middag som mottar heder, ære og kanskje en premie.

Alle skulle ut på 80-tallet og det som før var et lagerlokale ble nå et diskotek, ja alle skulle ut. Dette må man få overført til arrangementet, så vi dekorer lokalet med masse farger, lys og diskokuler. Kanskje skal man også tenke at kveldens meny bærer preg av 80-tallet, hva med en herlig rekecocktail til forrett?

Temafest 80 tallet

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!