Gatsby

Gatsby er en eneste stor fest. Den Store Gatsby er en roman av den amerikanske forfatteren F, Scott Fitzgerald som ble utgitt i 1925 i USA. Boken ble først filmatisert i 1974 før den på nytt ble filmatisert i 2013 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen i den romantiske dramaen. Vi har hentet inspirasjon i filmen og kommer her med forslag til konsept i samarbeid med våre samarbeidspartnere.

Underholdning
Sangeren og entertaineren Richard Bowers er en skikkelig showmann som holder festen gående. Danserne rundt han leverer fyrverkeri av show med energifylt charleston musikk i ekte 20 talls Gatsby stil. Det er heller ikke noe problem å blande inn annen type musikk heller, det viktigste er å skape en real fest. Danserne menger seg gjerne med gjestene gjennom kvelden med små innslag for å sette stemningen og danserne er også veldig gode på å dra i gang gjestene på dansegulvet ved at de byr opp på dans eller superenkle koreografier. I tillegg kan man ha en konferansier man for et eksempel pimper opp i hvit dress, hatt og stokk.

Effekter
Gatsby er elegant, glitter og glamour. Her kan man ha rød løper, 7 armet lysestaker, kle taket med lysekroner og led baller, hvite roser på bordene, konfetti, fyrverkeri på skjermene og slik kunne vi ha fortsatt, det er kun fantasien som kan sette en stopper.

Med tanke på klesstilen anbefaler vi at det står i invitasjonen at alle må kle seg i Gatsby stilen slik at dette blir en skikkelig temafest. Damene kommer i elegante kjoler, store øredobber og gjerne nor pynt på hodet. Herrene kommer for et eksempel i dress, smoking, hvit skjorte, hatt, buksesele, stokk eller annet. Og kanskje man skulle kjøpt inn ulike effekter i tillegg som ble delt ut ved ankomst på den røde løperen.

Vi skreddersyr gjerne et konsept-tilbud til ditt firma, ta kontakt.