Gatsby

Gatsby er en eneste stor fest! Den Store Gatsby er en roman av den amerikanske forfatteren F, Scott Fitzgerald som ble utgitt i 1925 i USA. Boken ble først filmatisert i 1974 før den på nytt ble filmatisert i 2013 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen i den romantiske dramaen. Vi har hentet inspirasjon i filmen og kommer her med forslag til konsept i samarbeid med våre samarbeidspartnere.

Send en uforpliktende forespørsel på Gatsby!

Om Gatsby

Sangeren og entertaineren Richard Bowers er en skikkelig showmann som holder festen gående. Danserne rundt han leverer et fyrverkeri av et show med energifylt Charleston musikk i ekte 20 talls Gatsby stil. Det er heller ikke noe problem å blande inn annen type musikk. Det viktigste er å skape en real fest.

Danserne menger seg gjerne med gjestene gjennom kvelden med små innslag for å sette stemningen og danserne er også veldig gode på å dra i gang gjestene på dansegulvet ved at de byr opp til dans eller superenkle koreografier. I tillegg kan man ha en konferansier, som kles opp i hvit dress, hatt og stokk.

Gatsby er elegant, glitter og glamour. Her kan man ha rød løper, 7 armet lysestaker, kle taket med lysekroner og led kuler, hvite roser på bordene, konfetti, fyrverkeri på skjermene og slik kunne vi ha fortsatt, det er kun fantasien som kan sette en stopper.

Vi anbefaler at dresscode i invitasjonen er Gatsby stil, slik at dette blir en skikkelig temafest. Damene kommer i elegante kjoler, store øredobber og gjerne pynt på hodet. Herrene kommer i dress, smoking, hvit skjorte, hatt, buksesele, stokk eller annet. Og kanskje man skulle kjøpt inn ulike effekter i tillegg som ble delt ut ved ankomst på den røde løperen.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!